Seuraa meitä:       

Keuruu kylässä: Seminaarin ja ottelutapahtuman myynti on alkanut!

KeuPa HT vie Mestis-kotiottelun Jyväskylään joulukuussa. Kotiottelu pelataan Jyväskylän Liigahallissa LähiTapiola Areenalla perjantaina 8.12.2017. KeuPa HT kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kokkolan Hermeksen. Koko ottelupäivä on rakennettu houkuttelevaksi ja se on täynnä erikoisohjelmaa eri kohderyhmille.

Laadukas yritysseminaari ennen ottelua

Tarinan voima -seminaari tarjoaa yrityspäättäjille ja markkinoinnin ammattilaisille oivalluksia ja käytännönläheisiä työkaluja tarkastella yrityksen omaa tarinaa, sen toimivuutta ja erityisesti tarinan potentiaalia. Mystinen ja monimutkaiselta tuntuva muuttuu muutamassa tunnissa yksinkertaiseksi, innostavaksi ja helposti hyödynnettäväksi. Tämä on Tarinan voima -seminaarin lupaus seminaarin osallistujille. Seminaarin nimekkäitä puhujia ovat mm. Marko Kulmala, Risto Dufva, Jouni Ritola, Ville Nieminen ja Mikko Kalliola.

Lue lisää seminaarista tästä: tarinan-voima-ohjelmaesite.pdf

Seminaarin hintatiedot ja Ilmoittautumiset: http://www.keupaht.fi/ilmoittautuminen-seminaariin

Kutsu vieraita ja ole näkyvillä ottelussa

Keuruulaisilla yrityksillä on ottelussa mahdollisuus tarjota asiakkailleen jotain uutta ja ainutlaatuista ja olla samalla esillä mm. omalla yritys-ständillä. Myös näkyminen ja kuuluminen jäähallin LED-näytöillä, mediakuutiolla ja kuulutuksissa on mahdollista. Lisäksi LähiTapiolan -Areenan VIP-palvelut mahdollistavat asiakastilaisuuden järjestämisen tai vaikka yrityksen virkistyillan pitämisen niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Tutustu edullisiin VIP-palveluihin tästä: VIP-palvelut-Jyväskylä-ottelu.pdf

Tule mukaan näkymään ja viihtymään Jyväskylän LähiTapiola Areenalle! Toimi heti, sillä paikkoja seminaariin ja VIP-tiloihin on rajoitetusti!

Lisätietoa:

Taneli Maasalo
myynti- ja markkinointipäällikkö
040 530 5455
taneli.maasalo(at)keupaht.fi

Teemu Vesala
asiakkuuspäällikkö
050 5222664
teemu.vesala(at)keupaht.fi