Seuraa meitä:

Runkosarja päätökseen, KeuPa HT:n sijoitus 5. Puolivälierissä vastaan asettuu FPS!

KeuPa HT:n kauden 2021-2022 runkosarja päättyi eilen keskiviikkona Yhteisöpeliin RoKia vastaan. Vierailijat ottivat kovan taistelun päätteeksi 3-4 voiton, joka siivitti rovaniemeläiset niukasti Hokin ohi kuudenneksi. Ihmisten joukkueen sarjasijoitus oli tappiosta huolimatta viides.

Keskiviikon Yhteisöpeliä ja runkosarjan viimeistä ottelua saapui seuraamaan 472 katsojaa. Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun RoKi meni johtoon vain reilun minuutin pelin jälkeen Lauri Heinon maalilla. Soturit hallitsivat kuitenkin pelitapahtumia ottelun avauserässä ja Terry Andin ( 2+0) ja Jere Heleniuksen (1+0) maaleilla tauolle lähdettiin johtoasemista.

Toisen erän alku noudatti samaa kaavaa kuin 1. erä - RoKi aloitti maalinteon ajassa 20.21 Nikita Dolgopyatovin osumalla. Terry And sivalsi illan toisellaan pian kuitenkin soturit takaisin johtoon ja 3-2 lukemista lähdettiin päätöserään.

RoKi tuli kolmannessa erässä peliin hyvin vahvasti ja rovaniemeläiset olivat selvästi niskan päällä. Gabin Ville tasoitti pelin taas erän alkupuoliskon maalilla. Ottelun panos tuli selväksi ottelun lopussa, kun RoKi tarvitsi suoran voiton noustakseen puolivälieriin ja Ihmisten joukkueen sarjasijoitus oli puolestaan jo varma. RoKi ottikin maalivahdin pois tilanteessa 3-3 ja onnistui tekemään ratkaisevan 3-4 maalin 59 sekuntia ennen kolmannen erän päättymistä.

KeuPa HT:n runkosarjasijoitus on siis lopulta viides, mikä tarkoittaa, että joukkue aloittaa pudotuspelit puolivälieräkohtaamisella FPS:aa vastaan! Pudotuspelisarja käynnistetään Forssasta lauantaina 2.4. ja ensimmäinen Playoffs-kamppailu Keuruulla nähdään maanantaina 4.4. Liput Playoffs-otteluihin tulevat myyntiin maanantaina 28.3!

Lue lisää Playoffs-käytänteistä, lippujen hinnoittelusta ja muun muassa VIP-varauksista täältä.