Seuraa meitä:

FPS voittoon runsasmaalisessa ottelussa Forssassa

KeuPa HT ei onnistunut nappaamaan kauden ensimmäistä vierasvoittoon vielä lauantaina Forssassa, sillä kotijoukkue oli runsasmaalisessa ottelussa lopulta vahvempi luvuin 8-4.

Soturit tulivat otteluun hyvin ja paineistus tuotti isännille avauserään kolme kahden minuutin jäähyä. Näistä ensimmäisen päätteeksi Eetu Mäki vei soturit 0-1 johtoon. FPS:n vastaus tuli muutamaa minuuttia myöhemmin Severi Savijoen maalilla. KeuPa HT:n ylivoima toimi myös erän puolivälin jälkeen - tällä kertaa Joni Airo onnistui kauden ensimmäisellään.

Toisessa erässä alkoikin sitten tapahtua. Isännät onnistuivat tekemään peräti kolme maalia ensimmäiseen viiteen minuuttiin ja menivät näin 4-2 johtoon. Soturit tulivat vielä tasoihin 4-4 ennen avauskympin täyttymistä Miiro Linjalan sekä Joni Airon onnistumisilla. Forssalaiset eivät tästä häkeltyneet vaan tekivät vielä kaksi lisää ja 7 maalin toisen erän jälkeen kolmanteen lähdettiin lukemista 6-4.

KeuPa HT haki kaventavaa osumaa kolmannessa, mutta forssalaiset puolustivat fiksusti. Lopullinen ratkaisu saatiin ajassa 53.27, kun Miku Ronkainen kasvatti isäntien johdon kolmen maalin suuruiseksi. Soturit hakivat vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. FPS onnistui vielä kerran tyhjiin ja ottelu päättyi lopulta lukemin 8-4.

Ensi viikolla pelataan ainoastaan yksi kamppailu, mutta sitäkin kiihkeämpi! Lauantaina 22.10. Ihmisten joukkue saa kuukauden pelissä vieraakseen Imatran Ketterän! Liput otteluun seat4.me tai Printek / KirjaKeuruu.