Seuraa meitä:

Erittäin tasokkaassa ottelussa ratkaisua haettiin aina jatkoajalta asti – KeuPa HT venytti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi

KeuPa HT:n ja JoKP:n välisestä ottelusta muodostui todellinen trilleri ja maalin peli, joka ratkesi vasta jatkoajalla luvuin 3-2. Vierailijat johtivat ottelua kahdesti maalin erolla, mutta sitkeä kotijoukkue kampesi mukaan peliin ja nappasi lisäpisteen Joni Airon taidokkaalla jatkoaikaratkaisulla. Ihmisten joukkueen kausi jatkuu perjantaina Rovaniemellä RoKia vastaan!

Molemmat joukkueet aloittivat pelin pelaten tarkasti ja virheitä välttäen. Avauserä olikin loppuun asti tarkkaa peliä ja kovaa taistelua. Parhaimmat maalipaikat loi vierailija JoKP, mutta KeuPa HT:n maalivahti Oskari Parviainen oli mies paikallaan maalissa koko erän ja teki useamman tärkeän ja hienon torjunnan. Erän ainoat tilastomerkinnät olivat kaksi jäähyä, kun ajassa 16.37 soturien puolustaja Kimi Kuusela sai kahden minuutin rangaistuksen kiinnipitämisestä ja ajassa 17.41 vierasjoukkueen hyökkääjä Timotej Sille lähti jäähypenkille koukkaamisesta. Erätauolle joukkueet lähtivät kuitenkin tasatilanteessa 0–0.

Vierailijat jatkoivat tarkkaa ja kypsää puolustamistaan toiseen erään, joskin soturit saivat hieman avattua omaa hyökkäyspelaamistaan paremmin. Vieraille tarjoutui mahdollisuus päästä johtoasemaan Oskari Parviaisen otettua kaksiminuuttinen, mutta maalit olivat ottelussa tiukassa. Heti alivoiman jälkeen osat vaihtuivat ja kotijoukkue pääsi kokeilemaan omaa ylivoimaansa, mutta tuloksetta. Ottelun puolivälin jälkeen kuparisen rikkoi JoKP, kun TImotej Sille ohjasi kovan viivalaukauksen maalin perukoille. Peli jatkui tasaisena maalinkin jälkeen ja molemmat joukkueet saivat omia hyökkäysjaksojaan. Joukkueet pääsivät vielä kokeilemaan ylivoimaakin vuorotellen, mutta ilman onnistumisia.

Ottelun päätöserässä maaleihin tottunut keuruulaisyleisö pääsi irti karsinoistaan, kun vain 22 sekuntia kiekon pudottamisesta Mestiksen maalipörssin kärkeen noussut Juuso Heikkilä onnistui liruttamaan pienellä onnenkantamoisella tärkeän tasoitusmaalin. Kotijoukkue sai hetken hurmoksen maalin jälkeen ja sai luotua muutamia tilanteita. Seuraavan maalin iski kuitenkin vierailija JoKP. Ajassa 43.15 JoKP pääsi nopeaan vastaiskuun, jonka päätteeksi Denis Kusy osui maaliin soturien harmiksi, peli 1–2. Ottelu jatkui puolustusvoittoisesti ja maalipaikat olivat tiukassa molemmilla joukkueilla. KeuPa HT:n tasoitusmaali näki päivänvalon erän loppupuolella ajassa 56.28. Oman pään aloituksen jälkeen Juuso Ketola vippasi kiekon keskialueella päivystävälle Juuso Heikkilälle. Heikkilä jakoi kiekon Mikko Pertulle ja sentteri aina Joni Airolle oikea-aikaisella syötöllä eikä Airo erehtynyt hienon kuvion päätteeksi. Joensuulaiset saivat vielä erän loppuun hyviä maalintekopaikkoja, mutta varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2.

Jatkoajalla ottelun ratkaisijaksi nousi Joni Airo, joka riisti kiekon keskialueella ja käynnisti maaliin johtaneen vastahyökkäyksen. Airo ja Valtteri Koskela syöttelivät Airon vastakkain Joensuulaisten maalivahdin Kasper Lehikoisen kanssa ja hyökkääjä onnistui ohittamaan maalivahdin taidokkaalla yksilösuorituksella. Haltioitunut keuruulaisyleisö pääsi näin todistamaan kotijoukkueen hienoa nousua kolmannessa erässä ja jo kuudetta peräkkäistä voittoa! KeuPa HT:n kausi jatkuu tulevana perjantaina ottelulla RoKia vastaan Rovaniemellä. Seuraava kotiottelu on luvassa ensi viikon lauantaina 11.2, kun Keuruun jäähallissa vastaan luistelee Heinolan Peliitat! Liput myy seat4.me sekä Keurulla Printek / KirjaKeuruu.

Katso ottelun KeuPa HT – JoKP -ottelun maalikooste alta.