Seuraa meitä:

Viikonlopun otteluista tuloksena voitto ja tappio – tuleva viikko tuo mukanaan jälleen kolme ottelua

KeuPa HT nappasi viikonlopun ensimmäisestä ottelustaan kotikaukalossa voiton FPS:stä lukemin 7-4. Lauantaina joukkue matkasi Imatralle, mistä ei jäänyt käteen pisteitä hyvästä avauserästä huolimatta. Tulevalla viikolla edessä on jälleen kolme ottelua ja viikon kotiottelu on luvassa perjantaina, kun Keuruun jäähalissa vastaan luistelee TUTO!

KeuPa HT – FPS

Perjantai-illan kamppailusta muodostui todella viihdyttävä ja tapahtumarikas koitos. Forssalaiset aloittivat pirteästi ja saivat ensimmäisen ylivoimapaikan kuudennella peliminuutilla. Ylivoimatilanne ei noudattanut perinteistä kaavaa vaan sen aikana kotijoukkue iski kaksi alivoimamaalia. Ensin Miiro LInjala napautti suorasta vastahyökkäyksestä kiekon ohi Petrus Lintosen ja myöhemmin Tomi Mäntynen ujuttu kiekon puikoista sisään niin ikään vastahyökkäyksestä keskialueen katkon jälkeen. Avauserän maalit eivät kuitenkaan suinkaan jääneet tähän. Ajassa 11.33 FPS kavensi tilanteeksi 2-1 Michal Kvasnican maalilla. Soturit lisäsivät johdon takaisin kahteen Leo Ringin läpiajomaalilla muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta jälleen FPS tuli maalin päähän. FPS toisen maalin merkkautti Aapo Alapuranen. Vielä erän loppuun Juuso Heikkilä napautti ylivoimalta johdon 4-2 ja näistä lukemista lähdettiin lopulta viettämään erätaukoa. Soturien neljännen maalin jälkeen FPS vaihtoi maalin suulle Eetu Niemisen.

Peli aaltoili ottelun toisessa erässä molempien saadessa omia hyökkäysjaksojaan. Molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Forssalaiset iskivät ensin ajassa 25.02 Aapo Alapurasen illan toisellaan. Soturien vastaus tuli erän loppupuolella VIljam Sandvikin laukauksella b-pisteiden välistä. Kolmannessa erässä forssalaiset hakivat kiivaasti kavennusta ja olivat pelin vahvempi osapuoli. Avauskympin jälkeen yleisö pääsi todistamaan erikoista tilannetta jäällä. FPS oli pääsemässä ylivoimalla Kohei Saton jäähyn vuoksi ja FPS otti maalivahdin pois. Kuudella pelaajalla pelatessaan vierasjoukkue onnistui iskemään kiekon omaan maaliin epäonnistuneen syötön seurauksena ja maalin tekijäksi merkattiin samassa ajassa jäähypenkille komennettu Sato. KeuPa HT joutui pelaamaan vielä puolitoista minuuttia 5v3 alivoimaa, jonka aikana FPS onnistui iskemään kaventaman osuman Michal Kvasnican illan toisellaan. Tämän lähemmäs vieraat eivät kuitenkaan päässeet varsinkaan, kun Joni Airo kaunisteli lukemia vielä 7-4 pelin lopussa komean veivin päätteeksi.

Ketterä – KeuPa HT

Ketterän ja KeuPa HT:n kohtaaminen lauantaina Imatralla lähti liikkeelle Ketterän kannalta suotuisasti. Erän lakuminuuteilla soturit sortuivat kahteen peräkkäiseen jäähyyn, joista jälkimmäisen aikana Väinö Liikonen onnistui viemään kotijoukkueen 1-0 johtoon. Maalin jälkeen soturit saivat hiljalleen koneita käyntiin ja tasoittivatkin pelin Joni Airon maalilla ennen avauskympin täyttymistä. Maalin jälkeen soturit olivat pelin päällä ja saivat vahvan jakson turvin vielä ylivoimasaumankin. Soturien harmiksi Jesse Ruotsi pääsi karkaamaan läpiajoon kesken ylivoiman ja onnistui ohittamaan Leevi Nikkisen siirtäen isännät maalin johtoon. Vielä johto-osuman jälkeenkin soturit saivat monia maalintekopaikkoja, mutta Ketterä maalivahti Santeri Lipiäinen torjui yritykset.

Toisessa erässä peli alkoi kääntyä hiljalleen kotijoukkueelle. Kahden salamamaalin turvin Ketterä meni 4-1 johtoon, tekijöinä Jere Vertanen ja Aleksi Sinkkonen. Soturit saivat mahdollisuuden kavennukseen ylivoimalla, mutta ruuti oli märkää. Ketterä puolestaan onnistui omassa yrityksessään pian soturien mahdollisuuden jälkeen, kun Yegor Chizhikov lisäsi johdon 5-1. Näistä lukemista lähdettiin viettämään erätaukoa.

Ottelun päätöserässä soturit eivät onnistuneet kirimään kotijoukkueen etumatkaa kiinni vaan Ketterä pelasi fiksua ja vahvaa puolustuspeliä. Kolmannessa erässä kotijoukkue onnistui vielä iskemään kahdesti Jesse Liuksialan ja Yegor Shekhovtsovin toimesta. Kauden keskinäiset ottelut kirjattiin näin 2-2 ja pisteet 6-6.

KeuPa HT pelaa tulevalla viikolla kolme ottelua. Keskiviikkona joukkue matkaa Heinolaan, perjantaina kohdataan kotikaukalossa TUTO ja lauantaina jahdataan kauden ensimmäistä voittoa KOOVEEsta Tampereella! Tervetuloa seuraamaan perjantai-illan huumaa Keuruun jäähalliin, liput myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Viikonlopun otteluiden maalikoosteet nähtävillä alta.