Seuraa meitä:       

KeuPa A-nuoret

 

Kausi 2019-20

KeuPa A-nuorten joukkue osallistuu Nuorten Suomi-Sarjan karsintaan ensi syksynä ja tavoitteena on pelata varsinaisessa Suomi-Sarjassa keväällä 2020. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia ensi kaudelle. Joukkueessa voivat pelata 1998 tai myöhemmin syntyneet pelaajat. Joukkue pelaa ja harjoittelee pääasiassa Jyväskylässä. 

 

Avoimet jääharjoitukset kaikille joukkueeseen pyrkiville! Tule harjoituksiin tai ota yhteyttä VP Luomaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400-923 814 

 

Torstaisin klo 21-22 Harjoitusjäähalli 2

 

 

Nuorten Suomi-Sarjan karsinta: LOHKO 1 (7 joukkuetta) kolminkertainen sarja, yht. 18 ott.


Raahe-K/PJK, Raahe/Pyhäjoki
IPK, Iisalmi
KeuPa HT, Keuruu / Jyväskylä
LiKi/Kärpät Akatemia, Liminka / Oulu
JHT, Kalajoki
S-Kiekko, Seinäjoki
Karstulan Kiva

 

Talkoot Neste-Rallin yhteydessä 2019

Voimme kattaa merkittävän osan tulevan kauden kuluista osallistumalla rallitalkoisiin. Talkoita on tarjolla Paviljongissa huoltoparkin rakentamisesta alkaen maanantaina 29.7.2019. Varsinaiset rallipäivät ovat torstai-sunnuntai 1.-4.8.2019. Työtehtävät ovat pääasiassa kulunvalvontaa aivan rallin ytimessä ja vuoroja on tarjolla aamuvarhaisesta yömyöhään. Talkookorvaus 7,50€/h tai enemmän. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Teemu Vesala, 050 5222 664, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

 

KeuPa:n A-nuoria tukevat tällä kaudella mm.

Puistokadun Pizzeria

Terveystalo

Hammaslääkäriasema Hammassirkku

Fibe

Papinaho Oy

Lepikonmäki