Seuraa meitä:       

 

KeuPa HT:n Kausarihaaste

 

Nämä ovat KeuPa Hockey Oy:n kausikorttikampanjan (“KeuPa HT:n Ihmisten joukkueen Kausarihaaste”) varausehdot. Osapuolina ovat KeuPa Hockey Oy (myöhemmin “KeuPa HT”) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin “asiakas”).

KeuPa HT järjestää keväällä 2020 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja KeuPa HT:n jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2020-21 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 99 euroa. Kampanjakausikortti oikeuttaa seisomapaikkaan. Kausikorttikampanjan toteutuessa asiakas voi halutessaan vaihtaa seisomapaikkakausikortin 198 euron hintaiseen istumapaikkakausikorttiin.

Kausikorttikampanjan toteutuminen edellyttää 400 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa KeuPa HT:n Kausarihaaste -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen

  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 400 kpl kausikorttivarausta. KeuPa Hockey Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

 2. Kampanjaan ilmoittautuminen

 3. Kampanja-aika

  • Kampanja käynnistyy 18.3.2020 ja päättyy 19.4.2020. KeuPa HT pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.

 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen

  • KeuPa HT ilmoittaa kampanjan toteutumisesta KeuPa HT:n verkkosivuilla, joukkueen sosiaalisen median kanavissa sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 5. Kampanjaan sitoutuminen

  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 99 euroa, joka oikeuttaa seisomapaikkakorttiin. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat

  • Kampanjan toteutuessa KeuPa HT lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on tiedot kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta.

  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sekä muilla maksutavoilla sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa.

 7. Kausikorttien toimitus

  • Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä KeuPa HT:n verkkosivuilla. Halutessaan asiakas voi tilata kausikorttinsa postitse hintaan 3,90€. Kausikortin voi noutaa myös KeuPa HT:n kauden 2020-21 otteluista ottelun lipunmyyntipisteeltä.

 8. Kausikortin voimassaoloaika

  • Kausikortti on voimassa seuraavissa KeuPa HT:n runkosarjan otteluissa kaudella 2020-21

  • Asiakas voi myöntää suostumuksensa nimensä julkaisemiseen tilauksen yhteydessä. KeuPa HT voi julkaista suostumuksen myöntäneiden asikkaiden nimet valitsemissaan omissa medioissa.