Seuraa meitä:       

Uutiset

Maalirohmut vastakkain

Täysin ilman haavereita ei ole KeuPakaan selvinnyt. Pikkuvammoista kärsivät tällä hetkellä ainakin hyökkääjät Jesse Pelamo ja Joonas Niemelä. Poissa kokoonpanosta on myös Sebastian Kauppila opiskelukiireidensä vuoksi. Apua hyökkäykseen saadaan JYP:in suunnalta, kun aiemminkin KeuPassa hyvin esiintynyt Arttu Likola on taas mukana. Pitkästä aikaa myös Lasse Salonkari pukee KeuPa-paitaa ylleen. Pienet muutokset kokoonpanossa eivät huoleta KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskasta.

-          Ollaan keskitytty perusjuttuihin, joihin kaikkien pitää sitoutua. Viime peleissä on välillä lipsuttu omista periaatteista ja se on näkynyt sekavana pelinä. Kun on oma peli kunnossa, ei vastustajallakaan ole väliä. Toisaalta ei tässä sarjassa ole yhtään joukkuetta, joka ei pystyisi meille haastetta heittämään. Kyllä tänäänkin saadaan laittaa parasta pöytään. Otteluun pitää päästä mukaan heti alusta. Tätä on painotettu ja jänne pitää kestää loppuun asti.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset päättyivät 2-4 ja 2-1. Tosin ne olivat jo lokakuussa, joten niistä KeuPan voittotunnelmista ei paljoa ole mukaan otettavissa tähän iltaan. Kummankin peli on varmasti tuosta kehittynyt hurjasti. Kärkijoukkueiden väliset ottelut ovat kuitenkin usein vähämaalisia. TuTon ylivoima on ollut paria viime ottelua lukuun ottamatta tehokas, yksi sarjan tehokkaimmista. KeuPan alivoima taas on vastaavasti yksi sarjan parhaista, ellei paras. KeuPa on myös jostain syystä tyytynyt tekemään riittävästi maaleja tasaviisikoin ja ylivoimapeli on aika ajoin tuskaista. Jäähyaitiosta on silti syytä molempien pysyä poissa, mikäli voiton haluaa ottaa. Kumpikaan joukkue tuskin karkaa paria maalia kauemmaksi, joten tyhjä maalikin saattaa ammottaa jossain ottelun loppuhetkillä.

TuTo HOCKEY – KeuPa HT tänään klo 18.30 Turun Kupittaalla Marli Areenalla. Ottelua voi seurata Elisa Viihde Sportilta tai Fanseat.com palvelusta. Keuruulla Bistro Otto virittää ison valkokankaan KeuPa-kannattajien riemuksi.