Seuraa meitä:       

Aunala ja Jaatinen liittyvät KeuPa HT:n vahvuuteen

Hyökkääjä Otto Jaatinen, 20v, ja puolustaja Tino Aunala, 20v, ovat tehneet vuoden sopimukset KeuPa HT:n kanssa kaudelle 24-25. 

Sydän Keski-Suomessa ja Keurusselällä – Keski-Suomi ja Keurusselän alue ovat meille rakkaita. Yksi tavoitteistamme on, että mahdollisimman monella alueen jääkiekkoilijalla olisi mahdollisuus tavoitella unelmaansa. Tähän pyrimme oman laadukkaan toiminnan lisäksi tiiviillä yhteistyöllä JYP Jyväskylän ja muiden alueen seurojen kanssa.

Jyväskylästä kotoisin oleva Tino Aunala on käynyt läpi JYPin junioriputken. Ihmisten joukkueen päävalmentaja Niko Raiskio kuvailee Aunalaa liikkuvaksi kiekolliseksi pelaajaksi:

- Tino on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa. Tino avaa hyvin peliä ja hänestä tulee oleen iso apu hyökkäyksien käynnistämiseen. 

Iisalmelaislähtöinen hyökkääjä Otto Jaatinen vahvistaa Raiskion mielestä KeuPa HT:n ylivoimapeliä: 

- Otto on nuori kiekollinen sentteri jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa ja ylivoimalla. Otto on jo jokusen pelin kerennyt Mestiksessäkin pelaamaan, joten miesten pelit eivät tule uutuutena.

Tervetuloa joukkueeseen!

  

 

Yhteistyössä: