Seuraa meitä:       

KeuPa Hockey Oy:n osakeanti

KeuPa Hockey Oy päätti 14.3.2024 yhtiökokouksessa 4.2.2024 järjestetyn osakeannin merkintäajan jatkamista aiemmin päätettyä ajankohtaa pidemmäksi.

Osakeannin tarkoitus

Osakeannin tarkoitus on vahvistaa liike- ja urheilutoimintamme ja näin mahdollistaa riittävät resurssit toiminnan kehittämiseen ja visiomme toteuttamiseen tulevaisuudessa.

Visio

Ihmisten joukkue- KeuPa yhteisö kulkee nimellä ihmisten joukkue. Uskomme, että meissä kaikissa on jotain erinomaista ja yhteisössämme jokainen ihminen on arvokas riippumatta tittelistä tai tehtävästä, iästä, sukupuolesta tai muusta taustasta. Uskomme että yksilöiden erilaisuus on voimavara, joka muodostaa vahvan yhteisön.

KeuPa kehittää ja kasvattaa – KeuPassa pelaajalla on loistavat olosuhteet harjoitella, ammattivalmentajien päivittäinen tuki ja turvallinen oppimisympäristö kehittyä sekä urheilijana, että ihmisenä. Lisäksi yhteistyö oppilaitosten ja yritysten kanssa takaa pelaajan urasuunnittelun jatkuvuuden myös kentän ulkopuolella.

Sydän Keurusselällä ja Keski-Suomessa –Keski-Suomi ja Keurusselän alue ovat meille rakkaita. Haluamme olla vahva ihmisiä yhdistävä yhteisö ja merkittävä tekijä koko alueen elinvoiman kehittämisessä ja yhteisöllisyyden vahvistamisessa.

Yksi tavoitteistamme on , että mahdollisimman monella alueen nuorilla urheilijoilla olisi mahdollisuus tavoitella unelmaansa. Tähän pyrimme oman laadukkaan toiminnan lisäksi tiiviillä yhteistyöllä JYP Jyväskylän ja muiden alueen seurojen kanssa.

KeuPasta maailmalle – Kaikki työyhteisöt kansainvälistyvät ja KeuPa haluaa vastata haasteeseen. KeuPassa pyritään mahdollistamaan kotimaisille pelaajille oppiminen kansainväliseen ja monikulttuuriseen ympäristöön tuomalla joukkueeseen vuosittain muutamia nuoria pelaajia ulkomailta. Kielitaidon kehittymisen lisäksi uskomme aidosti, että joukkueen monikulttuurisuus vahvistaa pelaajien mahdollisuuksia pärjätä ammattikiekkoilijana, sekä tulevaisuuden työelämässä.

Osakeannin yleiset ehdot

  • ⁠⁠Liikkeelle lasketaan vähintään 1000kpl ja enintään 4000kpl uusia A-osakkeita.

  • Osakkeen hinta on 25 €/kpl. Minimimerkitsemissumma on 2500 eur.

  • Osakkeiden merkintäaika päättyy 30.4.2024.

  • ⁠Maksuaika on 15.5.2024 mennessä.

  • ⁠Merkintä on maksettava 15.5.2024 mennessä yhtiön tilille Petäjäveden Osuuspankki FI42 5339 0820 0537 43.

Merkintätapa

Osakkeita voi merkitä täyttämällä merkintäsopimus sekä luovuttamalla se allekirjoitettuna KeuPa Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtajalle:

Outi Jämsä, puh. 050 372 0939, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yhteistyössä: