Seuraa meitä:       

Hyökkääjä Emil Kangasniemi jatkaa Ihmisten joukkueessa

Hyökkääjä Emil Kangasniemi, 21v, jatkaa soturipaidassa kaudella 24–25.

JYPin junioriputken läpikäynyt Kangasniemi pelasi viime kaudella KeuPa HT:n riveissä yhteensä 41 ottelua, joissa teki 6 maalia ja 10 syöttöä. Kausi 23–24 oli Emilin debyyttikausi Mestiksessä.

Hyökkääjä jakaa ajatuksia debyyttikaudestaan:

- Isoin ero U20-SM sarjan ja Mestiksen välillä on mielestäni fyysisyydessä. Mestiksessä on vahvempia pelaajia, joiden kanssa pitää pystyä kamppailemaan joka pelissä. Odotan tulevalta kaudelta, että pystymme taistelemaan joka pelissä voitosta ja sitä kautta etenemään keväällä mahdollisimman pitkälle.

KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Raiskio on mielissään Kangasniemen jatkosopimuksesta:

- Emilin viime kausi oli hänen ensimmäinen miesten tasolla. Nyt hän on vuoden kypsempi ja tietää Mestiksen vaatimustason. Emil on rightin puolen kiekollinen laituri, jonka vahvuuksia on luistelu ja laukaus.

KeuPa HT on paikka, jossa nuorella urheilijalla on loistavat olosuhteet harjoitella ja jossa on ammattivalmentajien päivittäinen tuki ja turvallinen oppimisympäristö. Ihmisten joukkueessa nuori pelaaja voi kehittyä sekä urheilijana, että ihmisenä. Pelkästään viimeisen kolmen kauden aikana KeuPa HT:ssä pelanneita pelaajia on nähty Liigassa nelisenkymmentä, jonka lisäksi 19 ihmisten joukkueessa esiintynyttä nuorta urheilijaa on raivannut tiensä eri maajoukkueisiin.

Syksyllä nähdään, Emil!

Yhteistyössä: