Seuraa meitä:       

Lähde mukaan Ihmisten Joukkueeseen ostamalla pala KeuPa-tarinaa!

Ihmisten Joukkue, Tarinan Mestarit, rakkaalla seuralla on monta nimeä. Mestiksen pienimmällä paikkakunnalla toimiva KeuPa Hockey Oy (jäljempänä KeuPa HT) on osoittanut kuuluvansa Mestikseen, jossa urheilullinen menestys ja talouden kannattava ylläpito ei ole itsestäänselvyys. KeuPa HT:n taival Mestiksessä on kestänyt kolme kautta. Jokaisena kautena joukkue on raivannut tiensä pudotuspeleihin, joissa paras sijoitus on neljäs kaudelta 2015–2016.

Kaudella 2013–2014 Jääkiekkojournalistit Ry palkitsi KeuPa HT:n tarinan vuoden kiekkotekona, kaudella 2015–2016 Keurusseudun Yrittäjät palkitsivat KeuPa HT:n Keurusseudun Kehittäjä –palkinnolla ja kauden 2016–2017 päätteeksi KeuPa HT palkittiin vuoden Mestis-seurana. Nämä tunnustukset osoittavat, että KeuPa HT:n tarina on jättänyt jälkensä suomalaiseen kiekkohistoriaan.

KeuPa HT:sta on tullut ilmiö, joka kiinnostaa ja puhuttaa ympäri Suomen. Joukkueen ympärille on kasvanut kannattajista ja yhteistyökumppaneista oikea KeuPa-perhe, jonka varaan toimintaa on hyvä rakentaa. Yhteistyö JYP-liigan kanssa vahvistaa KeuPa HT:n asemaa keskisuomalaisena Mestis-joukkueena ja lisää yhteisöllisyyttä entisestään.

Tulevien kausien tavoitteena KeuPa HT:lla on ottaa seuraava askel kohti Mestiksen kärkeä niin urheilullisella kuin taloudellisellakin puolella. Kehittyäkseen ja kasvaakseen urheiluliiketoiminta vaatii ympärilleen myös sivuliiketoimintaa. Kaikki yhtiön tavoitteet tähtäävät siihen, että toiminta saadaan riittävän kestävälle ja kannattavalle pohjalle.

Uskomme KeuPa-brändin voimaan ja haluammekin tarjota jokaiselle KeuPa-henkiselle mahdollisuuden päästä KeuPa HT:n omistajaksi! Järjestämme seuran taloutta vahvistavan osakeannin. Pääset mukaan KeuPa Hockey Oy:n omistajaksi jo pienellä 100€ panostuksella.

Osakkeiden merkintä


Osakkeita merkitään enintään 500 kappaletta, yhden osakkeen merkintähinta on 100€. Osakkeiden merkintäaika alkoi 3.5.2017 ja se jatkuu toistaiseksi.

Osakkeet merkitään ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhtiölle sähköpostilla osoitteeseen anders.pekkanen(at)keupaht.fi. Sähköpostiviestissä ilmoitetaan Osakkeiden merkitsijän nimi, yhteystiedot ja merkittävien osakkeiden määrä. Uusien Osakkeiden rahalla maksettavat merkintähinnat on suoritettava kokonaisuudessaan yhtiön pankkitilille yhden viikon kuluessa merkinnästä. Yhtiön hallitus voi päättää pidentää Osakkeiden merkintähintojen maksuaikaa. Osakkeita voi merkitä myös maksamalla merkintähinnan yhtiön pankkitilille. Maksun viesti-tiedossa tulee mainita merkitsijän nimi. Yhtiön pankkitili, jolle merkintähinnat on maksettava, on FI83 5521 9020 0309 46.

KeuPa Hockey Oy:n omistajat muodostavat uuden KeuPa-omistajaklubin kaudella 2017–2018. Klubin jäsenyyteen kuuluvista eduista ilmoitetaan lähempänä kauden alkua.

Liity mukaan Ihmisten Joukkueeseen omistamalla pala KeuPa-tarinaa!

KeuPa Hockey Oy , Y-tunnus: 2625089-2

Lisätiedot ja osakemerkinnät:

Anders Pekkanen
toimitusjohtaja/puheenjohtaja
044 0120870
anders.pekkanen(at)keupaht.fi