Seuraa meitä:       

KeuPa HT vahvistaa rivejään Waltteri Lehtosella

KeuPan Mestis-miehistö saa riveihinsä mieluisan paluumuuttajan kun keuruulaislähtöinen Waltteri Lehtonen liittyy joukkueen vahvuuteen. Lehtosen pelaajasopimus kattaa kauden 2017-2018.

Waltteri Lehtonen palasi kasvattajaseuraansa. Kuva: Jiri Halttunen

Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä Lehtonen, 23, on alun perin KeuPa-kasvatti, joka on kiekkoillut Jyväskylän JYPin organisaatiossa vuodesta 2008 lähtien. Viimeiset kolme kautta Lehtonen edusti Mestiksessä pelannutta JYP-Akatemiaa, jossa viimeiseksi jääneellä kaudella (2016-2017) mies sai 43 runkosarjan ottelussa kasaan tehot 15+21=36 ollen joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies. Paluu KeuPa-paitaan on Lehtoselle iso asia.

 - Miettiessäni tulevan kauden suunnitelmia KeuPa nousi varhaisessa vaiheessa mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi ja nyt kun sopimukseen päästiin niin fiilikset ovat äärimmäisen innostuneet ja odottavat tulevaa kautta silmällä pitäen.

Waltteri Lehtosella on vyöllään JYPin riveistä myös yksi SM-liigaottelu, joka näki päivänvalon 28.11.2015. Tampereen Ilvestä vastaan pelatussa koitoksessa keuruulaislähtöinen kiekkoilija sai tililleen uransa ensimmäisen liigaottelun ohella myös liigauransa avausmaalin. Lehtonen tuokin KeuPaan ennen kaikkea johtajuutta.

- Pelaajana pyrin tuomaan tasapainoista ja vahvaa peliä niin hyökkäys- kuin puolustuspäähänki. Lisäksi tuon erikoistilanteisiin juonikkuutta, kommentoi Lehtonen.

Lehtosen sopimuksen myötä KeuPa HT:n Mestis-joukkueen runko rupeaa olemaan kasassa. Joukkueella on yhteensä 18 sopimuspelaajaa.

- Tässä vaiheessa etsimme aktiivisesti vielä yhtä kiekollista kärkipakkia. Myös kokeneiden laitahyökkääjien osalta pidämme silmät ja korvat auki, kommentoi KeuPa HT:n pelaajahankinnoista vastaava Taneli Maasalo.

Seura onkin viestittänyt pitkin kevättä, että ensi kaudella se taistelee Mestiksen mitaleista. Tätä tavoitetta silmällä pitäen joukkueen runko näyttää erityisen vahvalta. Myös Lehtonen halusi menestyvään joukkueeseen.

- Tulevalle kaudelle suurimpia tavoitteita on, että olemme voittava joukkue ja pystymme luomaan vahvan joukkuehengen, jonka varaan on hyvä rakentaa tulevaa menestystarinaa, Lehtonen päättää.