Seuraa meitä:       

Matricomp Oy jatkaa KeuPa HT:n pääyhteistyökumppanina - kiinnitti Jesse Pelamon!

Lujuuslaskennan ja suunnittelun huipputalo Matricomp Oy jatkaa KeuPa HT:n pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2017-2018. KeuPa HT:n ja Matricompin tiet kohtasivat kaudella 2015-2016, jonka jälkeen yhteistyötä on kehitetty suunnitelmallisesti. Yrittäjä Antti Elo haluaakin olla mukana yhteisössä, jonka tarina on ainutlaatuinen.

Matricomp Oy toimii kaudella 2017-2018 Jesse Pelamon (oikealla) virallisena kummiyrityksenä.

- KeuPa HT:n tarina on todella hieno ja sen seuraaminen onkin ollut mahtavaa vastapainoa työelämän kiireille. KeuPa HT:ssa yhdistyy minulle harrastus, hieno yhteisö ja valtakunnallinen näkyvyys Matricompille, kommentoi Elo.

KeuPa HT:n myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo on luonnollisesti tyytyväinen, että pääyhteistyökumppanuus jatkuu myös tulevalla kaudella.

- Antin luomassa Matricompin tarinassa on paljon yhtäläisyyksiä meidän tarinan kanssa. Molemmat toimijat ovat tulleet markkinoille vähän kuin puskista ja ovat osoittaneet, että kovalla työnteolla voi saada aikaan hyviä tuloksia. Lisäksi molemmilla toimijoilla on kunnianhimoiset tavoitteet viedä toimintaansa kohti omien alojensa kärkeä, kommentoi Maasalo.

Lisäksi Matricomp Oy kiinnitti ensi kaudelle Jesse Pelamon kummipelaajakseen. Elo näkee Pelamossa potentiaalia kehittyä aina liigatason pelaajaksi asti.

- Jesse on todella lahjakas urheilija, jonka kehittymistä on ollut ilo seurata ja uskonkin, että kehitys jatkuu lähitulevaisuudessa Liigatasolle. Hän on fiksu kaveri niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja sopii hyvin Matricompin arvoihin.

Lue lisää Matricomp Oy:n palvelusta osoitteesta www.matricomp.fi.