Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle todellinen kärkivahvistus

KeuPan Mestis-joukkue saa vahvistusta hyökkäyskalustoonsa, kun Joni Piipponen liittyy keuruulaisjoukkueen vahvuuteen. Laitahyökkääjän sopimus kattaa kauden 2017-2018.

Kuva: Tuomas Juntunen

22-vuotias nurmijärveläislähtöinen kiekkoilija pelasi kaksi edellistä kautta Kajaanin Hokin Mestis-joukkueessa, joka hiljattain joutui luopumaan Mestis-paikastaan kasvaneesta velkataakasta aiheutuneen konkurssin vuoksi.

Viime kaudella Piipponen oli runkosarjassa kajaanilaisjoukkueen neljänneksi tehokkain pistemies (30 ottelua, 14+9=23). Lisäksi kevään karsintasarja tuotti miehelle kahdeksassa ottelussa tehot 6+5=11. Kahden kauden aikana kaikkiaan 72 runkosarjavääntöä Hokki-paidassa pelannut Piipponen ehti tehoilla Kajaanissa 43 (25+18) tehopistettä.

KeuPa HT:n päävalmentaja Mikko Heiskanen on todella tyytyväinen Piipposen saamisesta Keuruulle, sillä miehen perässä oli myös moni muukin seura.

- Joni Piipponen on todellinen täsmähankinta meille. Miehen vahvuus on monipuolisuus ja urheilullisuus ja mikä tärkeintä Jonilla on johtajan luonne. Saamme Jonista varmasti kokoonpanoomme kärkipelaajan, jonka tulevaisuus on Liigassa, kommentoi Mikko Heiskanen tyytyväisenä.

Piipposen sopimuksen myötä KeuPalla on nyt kasassa ensi kaudeksi kaikkiaan 19 pelaajasopimusta.

Muista varata ennakkokausikortti Mestis-kaudelle 2017-2018! Ennakkokausikortin hinta on 195€ ja ostoaika päättyy maanantaina 5.6. Varausohjeet ja lisätietoa www.keupaht.fi.