Seuraa meitä:       

KeuPa HT ja Terveystalo jatkavat yhteistyötä!

KeuPa HT jatkaa tiivistä yhteistyötä Terveystalon kanssa myös Mestis-kaudella 2017-2018. Yhteistyösopimus sisältää urheilutapaturmien ja terveyden hoitamista sekä markkinointiyhteistyötä. Miesten Mestis-joukkueen lisäksi yhteistyösopimuksen piiriin kuuluu nyt ensimmäistä kertaa myös KeuPa HT:n A-junioreiden Mestis-joukkue. Terveystalo on vastannut KeuPa HT:n terveydenhuollosta aina Mestiksen alkutaipaleesta lähtien.

- Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys, joka pystyy tarjoamaan meille huippuluokan terveyspalveluita. Tällä tasolla tapaturmia sattuu kaukalossa päivittäin, joten nopea ja tehokas hoitoketju sekä ammattimaiset lääkärit ovat meille yhteistyössä avainasemassa. Nämä em. asiat ovat toteutuneet Terveystalon kanssa moitteettomasti ja tästä syystä jatkoimme yhteistyötä mielellään, kertoo KeuPa HT:n myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo.

KeuPa HT:n pelaajien terveydenhuollosta vastaa pääasiassa Terveystalo Jyväskylä, mutta tarvittaessa KeuPan käytössä on koko Terveystalon laaja palveluverkosto. Terveyspalvelut erikoislääkärin palveluista kuvantamiseen ja aina leikkauksiin asti ovat tarjolla niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Lue lisää Terveystalon palveluista osoitteesta: www.terveystalo.com