Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n kokoonpano täydentyy JYP-lainoilla

KeuPa HT:n Mestis-joukkue käynnisti virallisesti kautensa maanantaina 14.8. fysiikkatesteillä ja jääharjoituksella. Maanantaista alkaen joukkueen vahvuuteen liittyivät toistaiseksi JYP-lainat Olli Aitola (puolustaja), Joona Erving (puolustaja) sekä Riku Tiainen (hyökkääjä).

25 –vuotias isokokoinen Olli Aitola on pelannut viime kaudet pääsääntöisesti JYP-Akatemian joukkueessa. Mieheltä löytyy kokemusta Mestiksestä yhteensä 148 ottelun verran ja pelaamissaan otteluissa tehopisteistä on kertynyt 13+23=36. Liigavauhtia mies on päässyt testaamaan yhteensä 13 ottelun verran.

Toinen Jyväskylästä saapuva puolustaja on Joona Erving. Hyvin liikkuva Erving on myös kokenut Mestis-pelaaja, sillä mieheltä löytyy vyöltään otteluita yhteensä 113. 22 –vuotias Erving on esiintynyt JYPin liigapaidassa kuudessa ottelussa, joissa syntyi mm. Liigauran avausmaali.

Niin ikään JYP-Akatemiassa Mestistä pelannut hyökkääjä Riku Tiainen aloittaa kautensa KeuPa-paidassa. Viime kaudella Tiainen iski pelaamissaan 46 ottelussa tehot 5+17=22. Viime kevään Mestis-karsinnoissa Tiainen oli JYP-Akatemian tehokkain pelaaja tekemällä kahdeksassa ottelussa tehot 7+2=9.

KeuPa HT pelaa kauden 2017-2018 ensimmäisen harjoitusottelunsa tämän viikon perjantaina Lempäälässä LeKin vieraana. Suomen Cup alkaa KeuPa HT:n osalta 25.8., vastustaja ja pelipaikka ei ole vielä tiedossa.