Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n toimistolle lisäapua

KeuPa Hockey Oy on palkannut toimistolle myyntiin ja markkinointiin lisäapua. Tästä päivästä alkaen KeuPa Hockey Oy:n asiakkuuspäällikkönä aloittaa merkonomi Teemu Vesala, 57 v. Vesalalla on vankka kokemus erilaisista myynnin tehtävistä 90 -luvulta lähtien ja tälläkin hetkellä mies toimii yrittäjänä ja henkilöstövalmentajana 10times Oy:ssä. Vesala tulee vastaamaan pääsääntöisesti KeuPa Hockey Oy:n myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä.

- Äärimmäisen tärkeä asia, että saimme näin rautaisen ammattilaisen joukkoomme. Teemulla on kokemusta ja näkemystä myynnin erilaisista tehtävistä ja lisäksi intohimo jääkiekkoa kohtaan sekä ammattilaisurheilijan tausta painoivat vaakakupissa valintaa tehdessämme. Lisäksi Teemulla on jo valmiina laajat yritysverkostot, joita etenkin menestyvässä urheiluliiketoiminnassa vaaditaan, kommentoi KeuPa Hockey Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo.

Vesala oli KeuPa Hockey Oy:n johdolle jo entuudestaan tuttu mies, sillä hän toimi jo viime kaudella KeuPa/Pelikaanit A-nuorten joukkueenjohtajana. Mies jatkaa myös A-nuorten mukana tälläkin kaudella toimien joukkueen managerina.

Teemu Vesala aloittaa työt KeuPa Hockey Oy:n asiakkuuspäällikkönä

- Teemu toimii tärkeänä yhdistävänä tekijänä myös meidän miesten Mestis-organisaation ja A-nuorten Mestis-organisaation välillä, joten toiminta kehittyy varmasti myös silläkin saralla, Maasalo jatkaa.

Lisätietoa:
Taneli Maasalo
myynti- ja markkinointipäällikkö
KeuPa Hockey Oy
040 5305455
taneli.maasalo(at)keupaht.fi