Seuraa meitä:       

Tarina jatkuu Vantaalla

Eilisen murskaesityksen jälkeen KeuPa HT on laskeutunut maan pinnalle ja matkaa kohti Tikkurilaa, jossa odottaa voitonnälkäinen kotijoukkue. Kiekko-Vantaata pidetään jopa yhtenä mestarisuosikkina tämän kauden Mestiksessä, joten illan mittari on varsin kovaa luokkaa. Kiekko-Vantaa haki eilen pisteet sarjanousija Imatran Ketterältä 5-2 lukemin. Se joutui kuitenkin vääntämään tosissaan sarjatulokkaan kanssa ja lopullinen sinetti syntyi tyhjään maaliin. Eilisen ylivoimaisesta esityksestään huolimatta, KeuPa HT lähtee illan otteluun haastajana. Kokoonpano säilyy täsmälleen samana kuin Hermes-pelissä. 

- Syytä mihinkään vaihtoihin ei ole. Kuorma jakautui eilen tasaisesti, eikä vaivoja ole. Aamulla osa kävi jäällä, osa lenkillä palauttelemassa. Matkalla ollaan ja valmistautuminen iltaan on käynnissä, kertoi  matkalta tavoitettu päävalmentaja Heiskanen. 

Kiekko-Vantaa on valmentajavaihdoksen myötä pyrkinyt nopeuttamaan pelaamistaan ja onnistunut siinä melkoisen hyvin harjoitusotteluiden perusteella.

- 90 % suomalaisista joukkueista pyrkii tekemään samoin, me mukaan lukien. Se on pakko, jos haluaa pysyä kehityksessä mukana, kuittaa Heiskanen. - Ratkaisut tehdään perusasioissa, viisikkopelissä ja erikoistilanteissa, niin tänäänkin. Kiihkeä ja tasainen ottelu lienee tulossa. Eilisen kaltaista maali-iloittelua tuskin nähdään.

Ottelu alkaa Tikkurilan Trio-Areenalla klo 17 ja sitä voi seurata Elisan Fanseat-palvelun kautta.