Seuraa meitä:       

”Daavid vastaan Goljat” - KeuPa HT haastaa sarjan ennakkosuosikin Turussa

KeuPa HT on haastajan asemassa keskiviikon Mestiskamppailussa, kun TUTO Hockey isännöi keuruulaisia Turun Kupittaan illassa. Kotijoukkue on ennakkoveikkailuissa yksi sarjan ennakkosuosikeista ja lähtee otteluun nälkäisenä kärsittyään tappion avausottelussaan Espoo Unitedille ja jouduttuaan ahtaalle myös LeKin kanssa. Jälkimmäisessä TUTO kampesi voittoon vasta jatkoajan viime hetkillä, vaikka laukausten määrällä laskettuna oli selkeästi niskan päällä. Turkulaisten vahva hyökkäysosasto ei ole vielä päässyt odotettuun iskuun, toisin kuin KeuPan miehistö, jolla on ollut lähes lentokeli leveällä rintamalla. Joukkueet ovat kohdanneet syksyn harjoitusotteluissa kertaalleen. Tuolloin Nokian turnauksessa 2-eräisessä pelissä KeuPa HT vei niukan 1-0 voiton.

-          Kaikesta huolimatta meidän on jokaisen ylitettävä itsemme, jos täyttä pistepottia aiotaan havitella, muistutti KeuPan pääkäskijä Mikko Heiskanen ottelun aattona. – Vain laadukkaalla hyökkäämisellä ja tiiviillä puolustamisella se on mahdollista. TUTO:n alku on ollut vähän nihkeä ja se lähtee kamppailuun varmasti ärsytettynä.

KeuPalla alkavat tästä todelliset ”härkäviikot”, kun 3 pelin viikkotahtia mennään seuraavat 3 viikkoa.

-          Joukkueen terveystilanne on onneksi tällä hetkellä hyvä ja melkein samalla rosterilla mennään kuin avausviikonloppuna. Uusina miehinä Turussa kokoonpanoon nousevat Lasse Salonkari ja Kristian Tikka, jatkoi Heiskanen aikoen mennä haistelemaan kansainvälisen jääkiekon tunnelmia illan CHL-peliin Jyväskylään.

Lähihistorian valossa joukkueiden kamppailusta on tulossa tiukka ja kenties vähämaalinen. TUTO Hockey on kairannut vasta 2 pistettä ja janoaa taatusti lisäpisteitä, mutta helpolla eivät KeuPa-soturit niistä luovu. Aivan tavatonta ei olisi, vaikka ratkaisua jouduttaisiin hakemaan pitkän kaavan kautta. Oman ylimääräisen mausteensa otteluun tuo Kristian Tikan ensimmäinen esiintyminen KeuPa-paidassa entisessä kotikaukalossaan. Mikä olisikaan makeampaa, kuin Tikan iskemä voittomaali hiljentämässä Kupittaan.

Ottelua voi seurata Fanseat-palvelun kautta ja Bistro Otto Keuruulla näyttää isolta screeniltä KeuPa HT:n vierasottelut. Ottelu alkaa klo 18.30.