Seuraa meitä:       

Kuka Heinolassa jyrää?

KeuPa HT on aloittanut kautensa pelottavan hyvin. Kuiskuttelut siihen suuntaan, että ”Kuka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa” ovat jo alkaneet. Kaikki eivät varmasti sulata Keski-Suomen pikkujättiläisen uhittelua sarjan kärkipaikalla. Tosiasia myös on, että viimeistään nyt kaikki vastustajat ottavat keuruulaiset tosissaan, eikä ”takki auki” lähde kukaan KeuPa-sotureita vastaan. Ja joskus ensimmäinen kompastuminenkin tulee ja se tulee varmimmin silloin, jos KeuPa-miehistö itse sortuu heikkoon valmistautumiseen, jolloin rentous ja fokus katoavat.

Nyt KeuPa HT lähtee haastamaan Peliitat. Heinolalaisten alkukausi on sujunut mollivoittoisesti. Ainoat pisteet se on käynyt varastamassa umpisurkeasti kautensa aloittaneelta Hermekseltä. Kotijoukkueen sarjan kynnyksellä kehuttu hyökkäyskalusto on vielä ollut hieman ruosteessa, mutta KeuPa HT saa olla Samuel Salosen ja kumppaneiden kanssa silti alati varpaillaan. Suurin kysymys lienee kuitenkin, pystyykö Peliittojen puolustus pysäyttämään vahvalla itseluottamuksella ja laajalla rintamalla tehoja paukuttavan soturilauman. Peliitat on loppuun saakka taisteleva joukkue, mistä oiva esimerkki oli Jokipoikia vastaan tehdyt 2 maalia ilman maalivahtia ottelun lopussa ja nousu taistelemaan voitosta epätoivoiselta näyttäneestä tilanteesta.

KeuPa HT saa valmistautua taistelemaan pisteistä loppuun saakka. Ellei normaali lentokeli jatku toisessa erässä, voi ratkaisu jäädä viime tippaan. Silloin Lady Fortunallakin on liian usein sormensa pelissä. Tärkessä roolissa on myös tuomarilinja. Peliitat ovat istuneet 3 käymässään ottelussa 16 kertaa jäähyaitiossa, eikä siihen ole oikein varaa KeuPa-ylivoiman päästessä vauhtiin. KeuPa taasen ei ole jäähypenkkiä paljon kuluttanut. Onni voi sekin kääntyä, sillä kaikki eivät vaan sulata, kuten alussa mainittiin.

Tiedossa on siis jännittävä kahden vahvasti hyökkäävän joukkueen koitos. Se, jatkuuko sarjakärjen lento, on nähtävissä Fanseat-palvelussa. Lähetys alkaa klo 16.45. Keuruulla Bistro Otto näyttää jättiscreeniltään myös tämän KeuPa HT:n vierasottelun.