Seuraa meitä:       

Napapiirin sankarit mittaavat sarjakärjenAlkukauden tulokset ovat vääjäämättä johtaneet siihen, että KeuPaa tullaan haastamaan joka ottelussa. Nyt vuorossa on Mestiksen pohjoisin joukkue RoKi, joka on sarjakärki ainakin matkustamisen osalta. Niin tottuneita reissaamisen sankareita joukkueessa kuitenkin on, ettei pisteiden jäämistä Keski-Suomeen kannata yksin pitkän bussissa istumisen varaan rakentaa. Mestiksen sarjakärki KeuPa HT saa vastaansa erittäin luistelevan ja hyvin valmennetun joukkueen. RoKi on sarjassa viidentenä 7 pisteellä. Se on saalistanut täyden pistepotin Hermekseltä ja IPK:lta sekä pisteen viime kauden mestari SaPKolta. Se on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ja vaikka onkin ollut välillä melkoisessa tulituksessa, se on onnistunut silti pitämään päästettyjen maalienkin sarakkeen varsin siedettävänä.  Joukkueen kultakypärä Olli-Aleksi Pietilä on tuttu Keski-Suomessa pelattuaan aiemmin 6 kautta Jyväskylässä, viimeksi JYP-Akatemian riveissä kaudella 2014-15. Joukkueen nimekkäin löytynee sittenkin penkin takaa. Rovaniemeläisiä luotsaa Petri Karjalainen, jolla löytyy kokemusta niin KHL:stä kuin Sveitsin pääsarjasta puhumattakaan kotimaisesta liigasta, jossa luotsasi mm. Vaasan Sportia Tomek Valtosen aisaparina 2 edellistä kautta. Hän on kokenut nuorten pelaajien kehittäjä myös nuorisomaajoukkueidemme valmennuspestien kautta.

KeuPa HT ei anna tulosten hämätä. Voitoista huolimatta pelin on kehityttävä kaikilla sen osa-alueilla. Heinolan ”ohimarssi” viikonloppuna oli sopiva herätys ja viisikkopuolustamiseen on keskitytty edelleen tiukasti keuruulaisleirissä. Hyvän joukkueen merkki on, jos pystyy voittamaan huonommallakin pelillä.

-          Vaikka voittoja on tullut, 13 maalia on otettu omiin. Muutama niistä olisi voitu estää. Jokaisella maalilla on merkitystä, luettelee KeuPa HT valmentaja Niko Härkönen aamujäiden päätyttyä ottelupäivänä. – Odotettavissa on vauhdikas ja mukaansa tempaava ottelu. RoKi on luisteluvoimainen joukkue, eikä sen alkukauden pirteä esitys ole ainakaan meitä yllättänyt. Pyrimme vastaamaan vauhtiin myös kierrättämällä hieman pelaajia, nyt kun siihen on mahdollisuus.

KeuPa-maalilla tänään esiintyy ensimmäistä kertaa mestiksessä ranskalais-suomalainen Sebastian Ylönen. Lukosta saapuu myös takuuvarma Joose Antonen ensimmäistä kertaa tällä kaudella vahvistamaan joukkueen hyökkäystä. Saako KeuPa tiivistettyä viisikkopuolustuksensa uudelle tasolle? Pystyykö RoKi pysäyttämään sarjan tähän mennessä kiistatta tehokkaimman hyökkäyksen? Keuruulla uskotaan, että kyllä ja ei. Mutta yllätyksiä on ennenkin nähty, se on urheilun suola.

KeuPa HT – RoKi alkaa tänään Keuruun Jäähallissa klo 18.30. Tunnelmaa ei tule puuttumaan, sillä alkukauden perusteella on lupa odottaa edelleen melkoista yleisöryntäystä.