Seuraa meitä:       

Sotureilla nopea veneen paikkaus – Illalla vastassa Mestari-SaPKo

Kauan ei Mestiksessä ehdi edellisen ottelun tulosta märehtiä, kun jo uusi mahdollisuus on ovella. KeuPa-veneessä oli reikiä eilen Iisalmessa ja kotijoukkue iski tehokkaasti tarjotuista paikoista. Numerot 7-4 jättävät paljon parannettavaa tähän iltaan.

Etenkin ottelun alku oli piinallista katsottavaa, kun vajaaseen 8 minuuttiin IPK oli takonut jo 3 maalia. Pienenä lohtuna välissä oli Jere Heleniuksen alivoimalla tekemä 1-1 tasoitus Aleksi Luhtalammen syötöstä. Joukkueen peräsimeen palannut Mikko Heiskanen käytti siinä vaiheessa aikalisän ja maalin suulta Sebastian Ylönen sai väistyä Samuli Tervon tieltä. Erän lopun pakka pysyi kasassa ja 2. erän alussa pitkän pyörityksen päätteeksi Joni Piipponen yllätti vanhanaikaisella IPK-vahti Tuomas Tolosen. Valitettavasti hyvä jakso päättyi pari minuuttia myöhemmin 4-2 takaiskuun keuruulaisten pelatessa alivoimalla. Kotijoukkue onnistui maalaamaan vielä kertaalleen puolen välin jälkeen ja ottelu vaikutti ratkenneen.

3. erän alkuun KeuPa HT kehitti hurjaa loppukiriä ja piti IPK:ta pesukoneessa, kunnes kotijoukkue karkasi 6-2 johtoon keuruulaisten vyörytyksen alta. Kiri katkesi ymmärrettävästi siihen ja lopun pelailun aikana numeroita kaunisteltiin puolin ja toisin. KeuPan kavennuksista vastasivat Niko Ahoniemi ja Joona Erving. Viime mainittu nousi alivoimalla omalta alueelta ja viimeisteli loppunumeroiksi 7-4.

-          Kyllä me maaleja osataan tehdä, mutta jos kaveri tekee 7, niin ei me joka päivä 8 maalia pystytä tekemään. Vene vuotaa puolustuspelamisen kohdalta ja sen tukkiminen alkaa nyt, manaili Heiskanen taistelun tauottua.

Pääsiäiseen on vielä monta kuukautta, mutta KeuPalla on ollut menossa ”piinaviikko”. Mahdollisuus ylös nousuun on kuitenkin heti tänään illalla, kun Keuruun jäähalliin saapuu viime kauden mestari SaPKo, joka on saamassa nahkean alun jälkeen koneensa käyntiin. SaPKo ei ole maaleilla mässäillyt, jos ei niitä myöskään liiemmin päästänyt. Vieraiden maalilla saatetaan nähdä viime kauden Keuruulla torjunut Roope Urpolahti.

KeuPa HT putosi viime kauden päätteeksi puolivälieräsarjassa juuri savonlinnalaisille, joten taistelutahtoa revanssiin taatusti löytyy. Onko vene paikattu, peseekö kotijoukkue pässipaidat ja samalla kasvonsa? Jännitystä ei tule puuttumaan. Ottelu alkaa Keuruun jäähallissa klo 17.00.