Seuraa meitä:       

Liiga kutsuu - Markus Jokinen lainalle JYP:iin

KeuPa HT:n hyökkääjä Markus Jokinen siirtyy JYP:in liigamiehistöön lainasopimuksella toistaiseksi. Miehen vahvat otteet Mestiskauden alussa eivät ole jääneet huomiotta Jyväskylässä. Vasemmassa laidassa viihtyvä Jokinen on esiintynyt jokaisessa KeuPa HT:n alkukauden 8 ottelussa ja on tehtaillut niissä 3 maalia ja antanut 5 maaliin johtanutta syöttöä.

  • KeuPa HT ja JYP ovat sopineet pelaajayhteistyöstä ennen kauden alkua ja Keuruullahan on koko alkukauden kiekkoillut 3 JYP:in liigasopimuksella olevaa lainapelaajaa. Tämä laina on ensimmäinen konkreettinen siirto JYP liigan suuntaan ja vahvistaa yhteistyötämme. Samalla se on signaali pelaajillemme siitä, että tie on auki, kertoi KeuPa HT:n pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo.

Liigan vauhti on Markus Jokiselle jo tuttua entuudestaan. Kuorevedellä syntynyt Kiekko-Susien kasvatti lunasti paikkansa Ilveksen liigaringissä kaudelle 2015-16 ja pelasi sen jälkeen tamperelaisjoukkueessa kaikkiaan 86 liigaottelua ennen siirtymistään täksi kaudeksi KeuPa HT:n riveihin. KeuPa HT toivottaa Markukselle onnea ja menestystä liigapeleihin.