Seuraa meitä:       

Ollako vai eikö olla - Sarjakärki vaiko nousija? Siinäpä kysymys…

Luulla tietävänsä on vaarallinen asetelma, mutta kun tietää luulevansa, asialle voi tehdä jotain.

KeuPa HT:n peli on viime aikoina ailahdellut. Kauden huonoimman ja parhaan pelin välillä on parhaimmillaan ollut vain parikymmentä tuntia. Viime lauantaina SaPKoa vastaan nähtiin se uudesti syntyminen ja yleisö sai nauttia täysin siemauksin hullaannuttavasta hallinnasta.

-          Luulot pois – itseltä, oli Päävalmentaja Heiskasen järkähtämätön kanta illan otteluun. – Valmistautuminen peliin – Kun on oltu heti alusta valmiita, vastustajalla on ollut vaikea ilta. Kun ei olla oltu valmiita, on jouduttu takamatkalle ja meillä on ollut vaikeaa. Nöyrää ja yksinkertaista peliä lähdetään pelaamaan. Puolustamista harjoitellaan edelleen.

Illan vastustaja Imatran Ketterä haluaa välttää vanhan iskelmän ”Käymään vain” - sanojen toteutumisen. Sille aukenivat sarjan portit, kun Hokin kirstu oli vuotanut vuosien varrella siihen malliin, ettei Mestikseen enää ollut asiaa. Imatralla ovat fasiliteetit kunnossa. Halli on lämmin ja upea. Siellä uskotaan urheilun vetovoimaan ja rahaa tuntuu jostain löytyneen myös jääkiekkoon. Ketterän pelaajahankinnat saisivat melkein liigajoukkueenkin kateelliseksi ja sen perusteella Mestikseen on ”tultu olemaan”. Nousijajoukkue on aloittanut sarjataipaleensa aika odotetusti. Pari voittoa kotona LeKin ja Espoo Unitedin kustannuksella, mutta vain piste vieraista, ovat vieneet imatralaiset karsintaviivan tuntumaan kymmenenneksi. Jos ja kun alkukauden alisuorittajat Hermes ja Peliitat alkavat ryhdistäytyä, saa sarjatulokas pelata vielä henkensä edestä sarjapaikastaan. Sen se ehkä pitääkin tuhatpäisen kotiyleisönsä tuella ja iloksi.

Illan ottelun asetelma on selkeä. Jos KeuPa HT jatkaa siitä mihin edellisessä pelissään jäi, ei voittajasta ole epäselvyyttä. Jos kuitenkin valmistautumisessa jää jokin kivi kääntämättä, voi se ”kivi löytyä kengästä”. Ketterä ei myy nahkaansa halvalla. Se haluaa joka ilta näyttää kuuluvansa tähän sarjaan. Jos isännät alkavat luulla, nousija käyttää paikkansa nopeasti. KeuPa HT maalivahtipeli on välillä ailahdellut. Nyt veräjän tukkii taas Lassi Lehtinen. Markus Jokisen siirryttyä JYP:iin, saatiin vaihdossa tilalle Arttu Likola. – Ei huono, sanoisi tanssilegenda Jorma Uotinen. Vierailijoiden kokoonpanossa nähtäneen muutamia tuttuja liigassakin meritoituneita nimiä. Kapteeni Lippojoen lisäksi katseet kääntyvät Sameli Ventelään, joka nähtiin viime kaudella myös KeuPa HT:n riveissä 17 ottelun verran. Myös Onni Toivasta nähtiin keuruulaisten kokoonpanossa 31 ottelussa ensimmäisellä Mestis-kaudella 2014-15.

KeuPa HT on jatkanut kovaa treeniä, kuten tähän aikaan vuodesta vielä täytyykin. Kuinka vetreänä jalka liikkuu, nähdään tänään illalla. KeuPa HT – Ketterä alkaa klo 18.30 Keuruun jäähallissa.

 

Henkilön KeuPa HT kuva.