Seuraa meitä:       

Pässilauma himoitsee revanssia

Viikko sitten KeuPa HT kuritti viime kauden mestareita Keuruulla 5-2 lukemin. Siitä alkoi myös joukkueen uusi, nyt jo kolmen ottelun pituinen voittoputki. SaPKoa ei kuitenkaan pidä aliarvioida, sillä pässilauma on saamassa myös takkunsa suoristettua. Se kukisti keskiviikkona kotonaan Espoon ja otti eilen vieraskaukalossa tuloksekkaan revanssin Jokipojista. Kummassakin ottelussa se nousi kahden maalin tappioasemasta maalin voittoon.

SaPKo on sarjassa viidentenä 14 pisteellä. Maaleja se on tehnyt neljänneksi vähiten eli 24. SaPKo menetti viime kauden tehotrionsa mukana kolmanneksen joukkueen edellisen kauden maalimäärästä, eikä niiden saappaiden täyttäjiä ole vielä oikein löytynyt. TOP 12 pistetilastossa yksinäinen pässipaita sijalla 10. on joukkueen kultakypärä Rasmus Hämäläinen. Samaan listaan kotijoukkueella on heittää kärjessä komeilevan Jesse Pelamon lisäksi vielä 4 muutakin soturia. SaPKo on päästänyt 6 maalia keuruulaisia vähemmän, kiitos ex-KeuPa-vahti Roope Urpolahden. Maalivahtipeli tuleekin olemaan merkittävässä roolissa ja alkukauden perusteella savonlinnalaisilla siinä pieni etulyöntiasema. KeuPa HT lähtee illan kamppailuun samalla miehityksellä kuin eilen, joskin pieniä ketjumuutoksia apuvalmentaja Niko Härkönen kertoo tulevan. 

-Tulossa on taas tiukka kamppailu. SaPKo on saanut juonesta kiinni ja nousut tappioasemista voittoihin, mikä osoittaa joukkueen luonnetta. Heillä on myös ollut sama tiukka ohjelma, kuudes peli kymmenen päivän sisään,  joten jaksavampi joukkue on vahvoilla. 

Kamppailu Savonlinnassa käynnistyy klo 17 ja sitä voi seurata Fanseat -palvelun kautta suorana alkaen jo varttia vaille. Bistro Otto Keuruulla kokoaa KeuPa-kannattajat ja näyttää ottelun isolta screeniltä.