Seuraa meitä:       

KeuPa HT vie Mestis-kotiottelun Jyväskylään joulukuussa!

KeuPa HT:n tavoite on kasvaa koko Keski-Suomen yhteiseksi Mestis-joukkueeksi. Tätä tavoitetta lähdetään konkreettisesti viemään eteenpäin pelaamalla Mestis-kotiottelu Jyväskylän Liigahallissa LähiTapiola –Areenalla perjantaina 8.12.2017. KeuPa HT kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kokkolan Hermeksen.

-Haluamme tarjota meidän kannattajille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille jotain uutta ja ainutlaatuista, jota emme pysty Keuruun jäähallissa tarjoamaan. JYP-yhteistyön avulla tämän ottelun pelaaminen Jyväskylässä on mahdollista, joten halusimme ehdottomasti katsoa tämän kortin, kommentoi KeuPa HT:n myynti- ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo.

Kotiottelun pelaaminen Jyväskylässä aiheuttaa omat haasteensa, sillä keuruulaisten katsojien ja yrittäjien saaminen paikan päälle vaatii ponnisteluja. Myös Jyväskylän ja sen lähialueiden ihmiset ja yritykset pitää saada liikkeelle, jotta ottelutapahtumasta tulisi mahdollisimman onnistunut ja kannattava. KeuPassa on näihinkin mietitty jo valmiit suunnitelmat.

-Tulemme järjestämään yhteistyössä KeuPa FanClubin kanssa bussikyydityksiä otteluun Keuruulta edullisin hinnoin. Bussit organisoidaan eri teemoilla, jotta kynnys lähtemiseen olisi mahdollisimman pieni. Tässä vaiheessa on jo puhuttu esimerkiksi perhebussista, nuorisobussista, yrittäjienbussista sekä ns. bilebussista. Pääasia on, että ajatetaan niin monta linja-autollista ihmisiä kun tarve vaatii, Maasalo pohtii.

-JYP-yhteistyön yksi edellytyksistä oli yhdistää myös voimia markkinoinnin puolella, joten saamme ottelupäivän mainostamiseen lisäapua myös sieltä suunnalta. Lisäksi meillä on tarkka markkinointisuunnitelma tehtynä, jotta halutut kohderyhmät tullaan tavoittamaan ja ottelupäivästä tulee ikimuistoinen, Maasalo jatkaa.

Tarinan Voima –yritysseminaari ennen ottelua

Lisämielenkiintoa päivään tuo KeuPa HT:n järjestämä maksullinen Tarinan Voima –yritysseminaari ennen ottelua. Seminaari järjestetään iltapäivästä alkaen hallin yhteydessä olevalla Hurrikaaniklubilla. Tarinan Voima –seminaari tarjoaa yrityspäättäjille, valmentajille ja vaikuttajille oivalluksia ja käytännönläheisiä työkaluja tarkastella omaa tarinaa, sen toimivuutta ja erityisesti tarinan potentiaalia. Puhujina seminaarissa toimivat Marko Kulmala (Insano Oy), Risto Dufva & Ville Nieminen (Jukurit HC), Jouni Ritola (Kyrö Distillery) sekä Mikko Kalliola (Aava & Bang Oy). Seminaarin paneelikeskustelun vetäjänä toimii Harri Tammiruusu.

-Tarinan Mestareilla pitää olla myös oma nimikko-seminaari. Seminaari on todella mielenkiintoinen lisä kyseiseen ottelupäivään ja antaa varsinkin meidän nykyisille yhteistyökumppaneillemme valtavasti lisää mahdollisuuksia verkostoitua ja saada uusia näkökulmia ja työkaluja omaan toimintaansa. Totta kai kyseisellä seminaarilla tavoittelemme myös uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita mukaan KeuPa-verkostoon.

-Nyt alkavat kovat ponnistelut kyseisen ottelupäivän eteen. Ensimmäisiä yrityksiä ja päättäjiä on jo kontaktoitu päivän tiimoilta ja vastaanotto on ollut lämmin ja yhteistyöhaluinen. Aloitamme tästä päivästä alkaen seminaarin ja sen jälkeisen ottelutapahtuman myynnin ja markkinoinnin toden teolla. Tehtävä on haasteellinen, mutta toisaalta erittäin mielenkiintoinen. Toivottavasti tästä saadaan taas uusi ja mielenkiintoinen kappale lisää KeuPa-tarinaan, Maasalo päättää.