Seuraa meitä:       

Liiga kutsui KeuPa pelaajia

KeuPa HT:n ja Rauman Lukon yhteistyö tuotti jälleen konkreettisia hedelmiä pelaajavaihtojen muodossa. Kaksi KeuPa HT:n kapteenistoonkin kuuluva lupaavaa pelaajaa on kutsuttu Lukon liigamiehistöön ja vastaavasti KeuPa HT saa kokoonpanoonsa Lukosta kaksi liigassa operoinutta tulevaisuuden tähteä, jotka molemmat ovat kuuluneet myös Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokalustoon.

KeuPa-puolustaja Konsta Mesikämmen hälytettiin jo viime viikolla paikkaamaan Lukon loukkaantumisten myötä kaventunutta liigarinkiä. Viimeiset kaksi liigaottelua Lukon paidassa ovat sujuneet Mesikämmenen osalta sen verran mallikkaasti, että liigapesti jatkuu toistaiseksi. Myöskään KeuPa HT:n alkukauden kultakypärän Jesse Pelamon erinomaiset otteet eivät ole jääneet Raumalla huomaamatta. Mestiksessä tehot 8+13 naputtanut sentteri saa nyt näyttömahdollisuutensa myös liigan puolella.

-          Jesse Pelamo on pelannut tällä kaudella Mestiksessä erittäin hyvin ja nyt katsomme, josko hänestä olisi meille apua loppukaudeksi. KeuPassa on tehty todella hyvää työtä, eivät he syyttä ole Mestiksen sarjataulukon kärjessä. Mesikämmenen hyvät otteet rohkaisevat meitä kokeilemaan nyt myös muita Liiga-kentille potentiaalisia pelaajia. Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

KeuPa HT taasen saa miehistöönsä melkoisen annoksen liigakokemusta. Lukon 22-vuotias hyökkääjä Eetu Koivistoinen onkin keuruulaisille tuttu kasvo jo parin edellisen kauden ajalta. Erityisesti mieleen on jäänyt miehen kovat tehot KeuPan toiselta Mestis-kaudelta 2015-16, jolloin Koivistoinen laittoi 39 ottelussa tauluun 18 maalia ja antoi yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä. Liigakokemusta Koivistoisella on 91 ottelun verran tehoin 10+5. KeuPan puolustukseen Lukosta saapuu niin ikään 22-vuotias Atte Mäkinen. Nuoresta iästään huolimatta, tamperelaislähtöinen Mäkinen debytoi liigassa jo viisi vuotta sitten. Sittemmin liigassa miehelle on kertynyt kunnioitettavat 173 ottelua tehoin 3+15. Lukko-pelaajat ovat KeuPan käytettävissä toistaiseksi.

-          Koivistoisen kanssa on tehty töitä ennenkin ja on meidän näköinen pelaaja, joka pystyy tarvittaviin tekoihin. Mäkinen taas tuo liigasta lisää jämäkkyyttä puolustuspäähän. Molemmat ovat raamikkaita ja sen tason pelaajia, että myös yleisölle on luvassa katsottavaa koko rahan edestä, kommentoi puolestaan KeuPa HT:n päävalmentaja Mikko Heiskanen.

Molemmat uudet pelaajat ovat joukkueen mukana jo tänään, kun se suuntaa kohti Rovaniemeä. KeuPa HT:n kotipaidan Koivistoinen ja Mäkinen pukevat ensimmäisen kerran perjantaina 8.12. Jyväskylässä, kun vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes. Ottelu alkaa klo 18.30 LähiTapiola Areenalla.