Seuraa meitä:       

Taneli Maasalo palaa Japanista KeuPa HT:n paitaan

KeuPa HT:n myynti- ja markkinointipäällikkö sekä pitkäaikainen pelaaja Taneli Maasalo palaa KeuPa-paitaan. Numero 21 esiintyy soturi-paidassa heti joulutauon jälkeisissä kahdessa ottelussa. Tämän jälkeen Maasalo siirtyy uusien haasteiden pariin. Tanelin uusista työkuvioista tiedotetaan ensi viikon aikana.

KeuPa HT ja Maasalo matkustavat perjantaina 29.12. Vantaalle Kiekko-Vantaan vieraaksi ja seuraavana päivänä lauantaina 30.12. Keuruulla järjestetään Tanelin virallinen jäähyväisottelu. Koko ottelutapahtuma on rakennettu teemalla ”Tanelin päivä.” Otteluun liittyvää ohjelmaa tullaan julkaisemaan pitkin viikkoa.

Maasalo sai n. kuukausi sitten yllättävän kutsun Japanista, Aasian liigaa pelaavan Nikko Icebucksin valmentajalta Ari-Pekka Siekkiseltä. Jääkenttien kutsu oli vastustamaton, niinpä mies pakkasi kamppeensa ja siirtyi vielä joksikin aikaa jääkiekkoammattilaiseksi maapallon toiselle puolelle. Ottelut Japanissa ovat sujuneet Tanelilta lähes entiseen malliin ja mies on napsinut neljässä sarjapelissä ja kolmessa turnauspelissä kymmenkunta syöttöpistettä, mutta maalit mies on kenties säästänyt Keuruulle. Ennen Suomeen paluuta jäljellä on vielä kaksi Aasian liigan ottelua.

Mies itse kommentoi tulevaa jäähyväisviikonloppua vieraspelireissulta Hokkaidon saarelta, Tomakomain kaupungista:

-         Reilun kuukauden intensiivinen harjoittelu ja pelirupeama on nostanut pelikuntoni niin korkealle, että pelaaminen Mestiksessä on mahdollista. Matkani KeuPassa taas on ollut niin ainutlaatuinen, että haluan ehdottomasti pukea KeuPa-paidan vielä päälleni ennen siirtymistä uusiin haasteisiin. Koko viikonlopusta tulee varmasti erittäin tunteikas. Kutsun Keuruun otteluun kaikki vanhat pelikaverini KeuPan ja JYPin ajoilta. Lisäksi olen saanut tutustua viimeisen neljän vuoden aikana aivan mahtaviin KeuPan faneihin sekä yhteistyökumppaneihin ja toivon, että mahdollisimman moni heistä pääsee paikalle.

KeuPa HT – LeKi pelataan lauantaina 30.12. klo 17 Keuruun jäähallissa.