Seuraa meitä:       

Rauman Lukon liigaorganisaatio kutsuu Taneli Maasaloa

KeuPan pitkäaikainen pelaaja ja KeuPa Hockey Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö sekä pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo hyppää liigasaappaisiin. Maasalo siirtyy Liigassa pelaavan Rauman Lukko Oy:n myyntipäälliköksi 15.2.2018.

-         Jotain pieniä tunnusteluja sieltä suunnasta on ollut, mutta keskustelut vakavoituivat loppusyksystä. Tämä oli mahdollisuus mennä urallani eteenpäin, joten halusin ehdottomasti tarttua tähän haasteeseen, kommentoi Taneli Maasalo.

Rauman Lukossa Maasalo vastaa niin uusista kuin vanhoista markkinointiyhteistyösopimuksista sekä myynnin kehittämisestä. Myös erilaisten tapahtumien sekä kokous- ja majoituspalveluiden myynti kuuluvat Maasalon toimenkuvaan. Raumalle Maasalo siirtyy motivoituneena ja luottavaisin mielin.

-         Jos minulla on ollut pelaajana tavoitteita, on niitä kaukalon ulkopuolellakin. Näitä paikkoja on tarjolla todella harvoin, joten olen otettu, että Lukko halusi juuri minut Raumalle. Mestiksestä Liigaorganisaatioon siirtyminen jännittää, mutta ei missään nimessä pelota. Olen saanut olla rakentamassa KeuPan Mestis-organisaatiota alusta alkaen. Tämä on ollut paras mahdollinen oppikoulu matkalla kohti seuraavaa askelta. KeuPassa voi kasvaa liigamittoihin monessakin mielessä.

Maasalon työt KeuPassa päättyvät tämän viikon sunnuntaina 31.12.2017 ja hänen tehtäviään KeuPa Hockey Oy:ssä jatkaa asiakkuuspäällikkö Teemu Vesala. Pelaajakoordinaatiosta vastaa päävalmentaja Mikko Heiskanen.

-         KeuPan tärkeydestä itselleni on turha edes muistuttaa. Oman seuran kasvatti, seitsemän kautta pelaajana aikuisten tasolla, neljä vuotta täysipäiväisenä työntekijänä. Ilmassa on todella paljon haikeutta, mutta voin mennä eteenpäin luottavaisena ja hyvillä mielin.

-         KeuPan toiminta on hyvällä tolalla. Jo neljäs kausi Mestiksessä on tuonut tiettyä rutiinia ja menestyksen myötä ovat olosuhdeasiatkin ottaneet tuulta purjeisiin. Oltuani äskettäin muutaman viikon poissa päivittäisestä toiminnasta, ovat asiat täällä jo menneet eteenpäin.

Vielä ennen Raumalle siirtymistä Taneli pelaa KeuPa-paidassa jäähyväisottelunsa tulevana lauantaina 30.12. Lempäälän Kisaa vastaan. Ennen ottelua hallissa tarjoillaan kakku-kahvit, erätauoilla huutokaupataan Tanelin uniikit pelipaidat ja ilta huipentuu ilotulituksiin ottelun päättymisen jälkeen. Myös Tanelin vanhoja pelikavereita on kutsuttu paikalle.

-         Hienolle tarinalle, hieno päätös. KeuPasta tuli minulle elämäntapa. Koen itseni etuoikeutetuksi, että olen saanut olla osana näin ainutlaatuista yhteisöä ja tarinaa ja saanut vieläpä tehdä koko ajan koulutustani vastaava työtä.

-         Haluankin jo tässä vaiheessa kiittää sitä uskollista kannattajaporukkaa, jotka hallissa käyvät pelistä toiseen. Myös yhteistyökumppaneille iso hatunnosto, ilman teitä Mestis-kiekko Keuruulla ei olisi mahdollista. Toivottavasti mahdollisimman moni tuttu pääsee lauantaina paikalle otteluun. Minun osaltani KeuPa-tarina päättyy ainakin tällä erää tähän, mutta KeuPalla se jatkuu entistäkin vahvempana, Maasalo päättää.