Seuraa meitä:       

Kärki ottelusta toiseen, kärkiottelusta toiseen

Tänään on suuri päivä - Tanelin päivä! KeuPa HT - LeKi tänään klo 17 Keuruun jäähallissa. Kakkukahvit tarjolla jo klo 15.30 alkaen. Tanelin pelipaidat huutokaupataan erätauoilla ja ottelun jälkeen kukitusseremonia ja ilotulitus kruunaavat illan. 

Mestiksen kärkiottelut vain jatkuvat. Eilen K-Vantaa kavensi eroaan sarjakärki Keupaan, mutta LeKi ei onnistunut kuromaan eroa yhtään kiinni ja lähtee illan otteluun kolmossijalta. Lempääläläisten viime kuukausi on ollut melko erikoinen. Pelaamistaan seitsemästä ottelusta viidessä ratkaisua ei ole löytynyt varsinaisella peliajalla. Niistä LeKi on lopulta vienyt kolme ja tappiot se on kärsinyt K-Vantaalle. Ainoan täyden pistepottinsa viimeiseen kuukauteen se otti Jokipoikien vieraana itsenäisyyspäivän aattona.

Vaikka LeKin peli on hieman ailahdellut, ei sen vaarallisuutta pidä aliarvioida. Kaudenns. revanssi viikonlopun peleissä KeuPa oli parempi 0-3 ja 4-2, mutta juuri ennen sarjan alkua harjoitusottelussa LeKi sai KeuPan polvilleen. Molempien joukkueiden ykkösmaalivahdit KeuPan Lassi Lehtinen ja LeKin Ukko-Pekka Luukkonen ovat parhaillaan nuorten MM-kisoissa USA:ssa, joten odotettavissa on kakkosveskareiden otatus. Samuli Tervo on ollut pelaamissaan otteluissa hyvä. Voisiko tänään olla Mäntän suuren pojan täysosuma ilta?

Suurin huomio kohdistuu tietysti jäähyväiset KeuPalle jättävään Taneli Maasaloon, joka eilisessä pelissä Vantaalla oli totutun varma. Taneli pelasi ottelussa yli 15 minuuttia, voitti aloituksista lähes 60 % ja loi syötöillään paikkoja. Tehot jäivät vielä piippuun, kuten koko joukkueellakin. KeuPasta eilen onnistui vain Markus Jokinen, jonka pisteputki venyi jo kahdeksaan otteluun.

Illalla odotetaan tämän kauden yleisöennätystä Keuruulla, onhan odotettavissa ikimuistoinen ja tunteikas jäähyväisottelu. Täysi pistepotti päivänsankarin kunniaksi olisi vielä kirsikka kakun päälle.