Seuraa meitä:       

Härkäviikon päätteeksi IPK kertaa kaksi

KeuPa HT on ponnistellut pienoisessa otteluruuhkassa viime päivät. Ennen kuin yhdeksän päivän ja viiden ottelun rupeamasta päästään hieman huokaisemaan, edessä on vielä yläsavolaista vieraanvaraisuutta ja IPK:n vastavierailu Keuruulle. KeuPa jatkaa sarjakärjessä viime lauantain Jokipojille kärsitystä vierastappiosta huolimatta. Illan kotijoukkue IPK on sarjassa viimeisellä pudotuspelipaikalla eli kahdeksantena ja joutuu taatusti kamppailemaan paikastaan vielä julmetusti, sillä Jokipojat ja RoKi ovat vain voiton päässä iisalmelaisista. Sarjasijoitus saattaa hämätä, sillä IPK on ollut KeuPalle tällä kaudella ikävä vastustaja. Se on kotonaan vienyt kaikki kolme kohtaamista, jos Suomen Cupin ottelukin lasketaan mukaan. Iisalmen jäähalli on ollut paha paikka muillekin. Siellä ovat kompuroineet muutkin kärkijoukkueet. Viimeksi Iisalmessa KeuPa vei laukaukset selvästi, mutta kaveri käytti paikkansa tehokkaasti ja voitti 3-0. Sitä edellistä vieraspeliä KeuPa-leirissä ei haluta edes muistella. Iisalmen illassa on ensimmäisen vierasvoiton aika.

-         IPK tulee kovaa päälle, taistelee kuin henkensä edestä ja puolustaessaan vaikka syö kiekot, jos sikseen tulee. Valmiina pitää olla alusta saakka. Lauantain tappiosta on otettu opiksi ja valmistautumiseen kiinnitetty huomiota, uskoo KeuPa-luotsi Mikko Heiskanen.

KeuPan kokoonpano ei ole paljoa viime viikosta muuttunut. Jere Helenius korvaa Lauri Huhdanpään nelosketjun laidalla ja Puolustuksessa Roni Allén vaihtuu Anttoni Honkaan. Samuli Tervo puolestaan palaa taas tolppien väliin. IPK lähtee kamppailuun myös jokseenkin vakiomiehistöllään. KeuPa faneja saattaa kiinnostaa myös ex-keupalaisten Pasi Kouvalaisen ja erityisesti Jussi Viitasen edesottamukset.

KeuPan on löydettävä taas maalinteon tehokkuutensa, joka ainakin Joensuussa oli kateissa. IPK:n kaltaista joukkuetta vastaan saattaa riittää pari-kolme maalia, mutta viimeksi yksikin oli kiven alla. Ja jos kotijoukkueelle antaa maalin tai kaksi eteen, sen uhrautuva puolustus saattaa hyvinkin tuon etumatkan pitää. Odotettavissa on erittäin kova kamppailu.

IPK – KeuPa HT tänä iltana Iisalmen jäähallissa klo 18.30. Ottelua voi seurata Elisa Viihde Sportin ja Fanseat.com palvelun kautta sekä Keuruulla Bistro Otossa isolta valkokankaalta.

Jere Helenius palaa taas KeuPan kokoonpanoon.