Seuraa meitä:       

Sisuuntuneet soturit SaPKon kaatoon

Mestiksen kärkikamppailut jatkuvat heti tänään. Viime kierroksella sarjakärjessä ero Ketterään kaventui 10 pisteeseen, mutta SaPKon huilattua eilen, ero kakkoseen säilyi kahdeksassa pisteessä. Tänään KeuPa matkustaakin juuri Savonlinnaan, jossa käydään runkosarjan voiton kannalta varsin merkityksellinen kamppailu. Lähtökohta otteluun voisi olla helpompikin, sillä joukkueiden kolmesta kohtaamisesta KeuPa on onnistunut viemään vain yhden. Tilastollisesti SaPKo onkin ollut juuri se pahin vastus tällä kaudella. Kuuden ottelun kuntopuntarissa joukkueet taas ovat tasapistein kakkosena ja kolmosena. Viimeisen kuuden ottelun periodilla SaPKo ei ole taipunut kertaakaan varsinaisella peliajalla. Niin tiukka kamppailu on odotettavissa, että jatkoaika ei olisi nytkään yllätys. KeuPalla vastaavasti on neljä voittoa varsinaisella peliajalla, mutta niukka tappio Rovaniemellä sekä eilinen tappio taatusti kismittävät siinä määrin, että laatikkoon astuu latautuneita sotureita.

Kun kamppailut kovenevat, erityisesti KeuPan erikoistilannepelaamisen ja maalivahtipelin on parannuttava. Vaikka SaPKonkaan ylivoima ei ole mitenkään huipputehokasta ollut, jäähyboksista kannattaa pysyä poissa. Ajoittain KeuPan ylivoima on ollut uomissaan, mutta nyt on ollut jo pitkään alavireinen pätkä sen suhteen. Lähtisikö tänään ketsuppipullosta korkki?

KeuPan kokoonpano täydentyy tänään puolustaja Santeri Suistiolla. Lauri Huhdanpää puolestaan tekee nelosketjussa tilaa Lasse Salonkarille. Maalilla nähdään edelleen Samuli Tervo. 

SaPKo – KeuPa HT tänään klo 17.00 Savonlinnan Jäähallissa.

Samuli Tervon leveillä harteilla lepää paljon taas tänään, kun KeuPa kohtaa sarjakakkosen SaPKon illalla Savonlinnassa