Seuraa meitä:       

Yhteistyö JYP:in kanssa jatkuu seuraavat kaksi kautta

KeuPa HT ja ligaseura JYP ovat sopineet yhteistyöstä kahdelle seuraavalle kaudelle. Vaikka pelit ovat molemmilla seuroilla vielä pahasti kesken, ne ovat halunneet varmistaa hyvin toimineen yhteistyönsä jatkumisen myös tulevilla kausilla. Pelaajaliikenteen lisäksi yhteistyötä on tehty myös markkinoinnissa ja ottelutapahtumien muodossa, kun KeuPa HT toi Joulukuussa Mestis-ottelunsa Jyväskylään LähiTapiola Areenalle. Seurat järjestivät äskettäin myös yhteisen faniristeilyn.

Pelaajaliikenteessä on pyritty ns. pitkiin lainasopimuksiin, jolloin ylimääräiseltä liikkumiselta vältytään. Lyhyt etäisyys Keuruun ja Jyväskylän välillä toisaalta mahdollistaa nopeatkin liikkeet ja pelaajien seuraaminen niin seura- ja valmennusjohdoille kuin myös faneille on mutkatonta. Yhteistyötä pyritään kehittämään monilla eri osa-alueilla tulevaisuudessa.  JYP:in kanssa tehty sopimus ei sulje pois KeuPan muita mahdollisia yhteistyösopimuksia esim. Lukon kanssa.

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius kommentoi KeuPan kanssa tehtyä yhteistyösopimusta tyytyväisenä.

-          JYP haluaa olla eurooppalainen kärkijoukkue jatkossakin ja toimiva Mestis-yhteistyö KeuPan kanssa on meille erittäin tärkeä palanen palapelissämme. Haluamme siirtyä pelaajapolitiikkamme osalta hallitusti 2020-luvulle ja JYPin yhteistyö KeuPan kanssa on keskeinen osa sitä hallittua siirtymää. KeuPa tarjoaa keskisuomalaiselle nuorelle pelaajalle oivaa henkilökohtaista kehityspolkua ja lisäksi myös JYPille pelaajamateriaalin leveyttä.

KeuPa HT aloittaa Mestiksen pudotuspelinsä huomenna klo 17 Keuruulla. Sen puolivälierävastustaja on LeKi. Myös JYP:in kannattajilla on nyt oiva mahdollisuus hetkeksi keskittyä yhteistyöseuransa KeuPan seuraamiseen, sillä Jyväskylässä pelataan liigaa seuraavan kerran vasta vajaan kahden viikon kuluttua. JYP aloitta omat pudotuspelinsä joko 20. tai 21. maaliskuuta ja sen vastustaja selviää runkosarjan viimeisellä kierroksella.

Lue myös JYP:in uutisointi tästä linkistä.