Seuraa meitä:       

Taistelutanner vaihtuu Lempäälään


                                                                                                                                                                                                                                                                 Kuva: Tomi Autio

Mestiksen pudotuspelien 2. kierros pelataan tänään. KeuPa HT matkustaa Lempäälään ja jatkaa siitä mihin lauantaina Keuruulla jäätiin. Selvästä avausvoitosta jäi varmasti positiivisia haikuja pelaajien alitajuntaan, mutta ne numerot on nyt nollattu ja tarinasta käännetty aivan uusi sivu. Odotettavissa on edellistä kovempi kamppailu, kun siirrytään sopivasti ärsytetyn LeKin kotiluolaan.  

LeKin valmennus pyrkii varmasti löytämään keinoja sammuttaa KeuPa-hyökkäyksen tehokkuus. Jos se siinä onnistuu, on LeKillä riittävä arsenaali rakentaa omat paikkansa ottelun ratkaisemiseksi. Tähän pulmaan sisältyy varmasti myös KeuPan murhaavan tehokkaan ylivoiman eliminoiminen. Ennen ensimmäistä kamppailua LeKi-valmennus piti maalivahteja yhtenä vahvuutenaan, mutta lauantaina se etu oli ehkä yllättävänkin selvästi KeuPan puolella. Silläkin osastolla kamppailu lähtee uusista asetelmista, kun molemmat asettavat puiden väliin liigaveskarinsa, LeKi Christian Heljangon ja KeuPa Lassi Lehtisen.

KeuPa on tehnyt pieniä viilauksia kenttäkokoonpanoihin. Joonas Niemelä palasi Lukon vahvuudesta takaisin ja ottaa Samuli Ratisen paikan ykkösketjun Hutun ja Saarelaisen laidalla. Puolustajista Ville Tiitinen korvaa Anttoni Hongan. LeKin ainoa muutos on Ilves-lainahyökkääjä Topias Haapasen tulo Alex Hukin tilalle. KeuPa-luotsi Mikko Heiskanen kiteytti teesit illan otteluun lyhyesti ja ytimekkäästi.

-          Kamppailua ja pelinopeutta vaaditaan!

Ensimmäinen pudotuspeli joukkueiden välillä oli varsin tasainen, varsinkin ottelun puoleen väliin saakka. KeuPan vahva erikoistilannepelaaminen niin ali- kuin ylivoimalla käänsi vaa’an Keuruun puolelle. Kotiyleisön tuki oli myös jotain uskomattoman hienoa. Nyt LeKin kannattajakunnalla on etsikkoaika vastata samalla mitalla kotikaukalon äärellä. Keuruulta lähtee myös bussilastillinen kovaäänisiä faneja. Kamppailu on kovaa myös katsomossa.

LeKi – KeuPa HT 2. puolivälierä tänään klo 18.30 Lempäälän Jäähallissa.