Seuraa meitä:       

Kauden paras peli ja 3. kiinnitys välieräpaikkaan

Puolivälierien kolmas kamppailu toi KeuPa HT:lle myös kolmannen voiton LeKistä. Ottelun juoni oli selvä alusta saakka. KeuPa vei ja LeKi koetti sinnitellä mukana. Vieraiden maalivahdin ansiosta numerot näyttivät tasaisilta, mutta kentällä hääri oikeastaan vain yksi joukkue. Ottelu KeuPa – Christian Heljanko päättyi 1-0, mutta ottelu 2-0 (0-0, 1-0, 1-0), kun KeuPa laittoi sinetiksi vielä toisen maalin tyhjiin. Molemmat kotijoukkueen maalit laukoi kapteeni Markus Jokinen. Lassi Lehtiselle nollapeli oli kauden kolmas ja ensimmäinen pudotuspeleissä. 

Vieraat olivat varmasti lähteneet Keuruulle ryöstö mielessään. LeKin voitolla ottelusarja olisi saanut aivan uuden käänteen. KeuPa esti alusta saakka vastustajansa aikeet usein pihapeleistäkin tutulla kaavalla. Siellä isot pojat eivät anna pienille kiekkoa ollenkaan tai antavat sen vähän kiusoitellakseen ja ottavat heti pois. Vähän siltä ensimmäinen erä näytti. Heljanko torjui LeKi maalilla 16 kertaa ja Lassi Lehtinen KeuPa maalilla vain kerran. LeKi pääsi pariin otteeseen ylivoimallekin, mutta kotijoukkueen alivoima oli murtamaton. Vaikka peliä pelattiin yksipuoleisesti vieraiden päädyssä, maalisarakkeet pysyivät nollassa.

Toinen erä ei tuonut varsinaisesti mitään uutta. LeKi pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta Lehtiselle kirjattiin silti vain neljä torjuntaa. KeuPa pysyi itse poissa jäähyboksista ja painosti vieraat virheisiin. Erän ensimmäisen ylivoiman LeKi taisteli lähinnä Heljangon ilmiömäisten pelastusten ansiosta, mutta toisen ylivoiman rumputulessa hänenkin oli taivuttava. Kello pysähtyi aikaan 32.02, kun Markus Jokisen sivallus maalin kulmalta painui verkkoon. KeuPan ylivoimakuviot ovat olleet monipuolisia ja ennen kaikkea tehokkaita. Jokisen tekemä oli jo tämän pudotuspelisarjan seitsemäs KeuPan ylivoimamaali!

KeuPan varsin selkeästä hallinnasta huolimatta mikään ei ollut vielä selvää kolmanteen erään lähdettäessä. Liekö vieraiden kopissa painotettu kärsivällisyyttä ja sitä, että ne paikat tulee vielä. Kuulostaapa se kuinka kliseiseltä tahansa, LeKi pelasi parhaan eränsä ottelussa ja sai mahdollisuutensa tulla tasoihin, kun ensi Joel Sund huitomisesta ja sitten Mikko Lahtinen korkeasta mailasta istuivat kakkosiaan minuutin verran yhtä aikaa jäähyaitiossa. Kahden miehen ylivoimakaan ei auttanut LeKiä ja hiekka tiimalasissa alkoi kulua loppuun. Kun ottelua oli jäljellä 2.48 se otti aikalisän ja lähti yrittämään tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Kauaa ei LeKin ylivoimapeli ehtinyt vanheta, kun oma harhasyöttö painui aina sen omaan päätyyn saakka. KeuPan, nyt hyökkääjän paikalla pelannut, Ville Paalanen voitti luistelukilpailun ja pääsi kiekkoon ensimmäisenä. Hänen syöttönsä löysi Jokisen maalin edestä ja kapteeni puttasi kiekon tyhjiin. LeKi jatkoi vielä loppuun ilman maalivahtia, mutta vieraiden puhti oli jo poissa ja KeuPa teki sen kaikki yritykset tyhjiksi. Kotijoukkue pelasi kauden parhaan ottelunsa myös päävalmentaja Mikko Heiskasen mielestä.

-        Numerot säilyi tiukkana. Heljanko oli erinomainen ja siihen hakattiin päätä, mutta saatiin tarvittavat maalit ja voitto kairattua. Erinomainen jäähyn tappo ja 5-kolmonen lopussa. Hyvällä sydämellä oltiin liikkeellä. Paras peli meiltä, mutta nyt se oli taas siinä ja unohdettu. Palauttelu heti käyntiin, energiaa naama täyteen ja taas mennään. Kolmas kiinnitys ja lähdetään yrittämään katkoa Lempäälään. Hetkessä mennään ja on menty jo pitkän aikaa. Jos ajatukset lähtee karkailemaan, niin kylmät tulee. Hetkessä eletään ja sitä painotetaan koko ajan harjoituksissa ja kaikessa. Mitään käärmekeittoja ei tarvita.

Voit katsoa ottelun maalit ja haastattelut tästä linkistä.

Neljäs peli ja ensimmäinen sarjan katkaisupaikka on Lempäälässä perjantaina klo 18.30. Keuruulta on lähdössä jälleen joukoittain kannattajia mukaan kannustamaan. Lisätietoja KeuPa Fanclubin Facebook-sivuilta tästä.