Seuraa meitä:       

KeuPa HT kiinnitti KHL kokemusta valmennukseensa

 

Tomas Westerlund liittyy KeuPa HT:n valmennustiimiin                                          Kuva: Mikko Taipale

                                                                                                              
Mestiksen mestari KeuPa HT on ollut aktiivinen niin valmentaja- kuin pelaajamarkkinoilla. Tulevalle kaudelle päävalmentajaksi jo aiemmin nimitetty Niko Härkönen saa rinnalleen kovan aisaparin, kun ex-Leijona koutsi Erkka Westerlundin poika Tomas on myös nimitetty keuruulaisten valmennustiimiin. Nuorempi Westerlund on jo muutaman vuoden kehittänyt omaa valmentajauraansa ja ollut viimeisten neljän kauden aikana mukana sekä Jokerien että Salavat Yulajev Ufan KHL organisaatioissa videovalmentajana ja välillä myös Jokerien A-nuorten SM-liigajoukkueen apuvalmentajana. ”Kiekkoprofessoriksikin” tituleeratun Erkka Westerlundin jalanjälkiä kulkeva Tomas on nuoresta iästään huolimatta nähnyt ja kokenut jo paljon.

-           Oma valmennusura on lähtenyt liikkeelle vähän poikkeuksellisesti sieltä terävämmästä päästä, mutta se onkin antanut ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia monilta huippuvalmentajilta ja -pelaajilta. Uskon voivani tuoda uusia juttuja ja ideoita pelaamiseen ja harjoitteluun saamieni oppien kautta. Koen, että minun paikkani on enemmän siellä penkin kuin videoiden takana, siksi odotan innolla pääsyä Keuruulle. Pienessä organisaatiossa vastuuta on taatusti luvassa. Niko Härkönen on vanha tuttuni, joten yhteistyökin varmasti sujuu.

Pelaajana Westerlund edusti mm. Vierumäki Unitedia ja KooKoota A-nuorten Mestiksessä ja miehissä Heinolan Kiekon kasvatin tie vei aina Suomi-Sarjaan saakka, jossa hän pelasi kaudella 2013-14 FPS:n riveissä.

-          Niiltä vuosilta on paljon tuttuja pelaajia, jotka nyt kiekkoilevat Liigassa ja Mestiksessä. Siitä ei ainakaan haittaa ole. Olen seurannut myös monien nykyisten ja tulevien KeuPa-pelaajien otteita jo pidempään. 

Tulevan kauden suunnittelu yhdessä Niko Härkösen kanssa on jo käynnissä ja Keuruulle Westerlundia odotellaan viimeistään heinä-elokuun vaihteessa.