Seuraa meitä:       

KeuPa HT julkaisi myös pelaajasopimuksia

KeuPa raotti hieman lisää sopimusverhojaan ja julkaisi kahden puolustajan sekä yhden hyökkääjän sopimukset ensi kaudesta. Sopimusten julkistuksia on tulossa lisää lähiaikoina ja neuvottelut ovat hyvällä mallilla. Valmennuksen tavoitteena on saada kasaan viime kauden tapaan hyviä tyyppejä, joilla parhaat vuodet ovat edessäpäin. Sellainen on peruspakin prototyyppi Mikko Lahtinen.

-          Mikko lähtee jo kolmanteen kauteensa KeuPassa, mutta on mennyt täällä isoin harppauksin eteenpäin ja uskomme, että kehitys jatkuu edelleen. Mikko on todellinen äijä, niin jäällä kuin kopissakin. Tärkeä osa joukkueetta, jonka voi laittaa koska tahansa jäälle, kommentoi päävalmentaja Niko Härkönen tuoretta sopimusta. 

-          Keuruulla on olosuhteet kunnossa ja jääkiekkoon voi keskittyä täysin. Kun kehitystäkin on tapahtunut joka vuosi, täällä on helppo jatkaa, kertoi Jyväskylän Yliopistossa tietotekniikkaa opiskeleva Lahtinen.

Toinen puolustaja, jolle sopimuspahvi KeuPasta irtosi jo tässä vaiheessa, on viime kauden K-Vantaassa hyvät tehotkin 6+15 naputellut Sakari Turtiainen. Hyvin luisteleva kiekollinen pakki pelasi ennen Vantaata kaksi kautta Kajaanin Hokissa, josta mies oli jäänyt positiivisesti päävalmentaja Härkösen kirjoihin.

-          Hyvä tyyppi, jonka kaikkea potentiaalia ei olla läheskään nähty. Pyritään auttamaan kaveria täällä uudelle tasolle.

K-Vantaassa paljon ylivoimavastuutakin saanut Turtiainen odottaa myös innolla tulevaa Keski-Suomen komennustaan.

-          Olen kuullut, että ”Keuruun jääkiekkokorkeakoulussa” saa täysin omistautua harjoitteluun. Se on juuri sitä mitä tällä hetkellä haluan.

Vuoden tauon jälkeen KeuPaan palaavan Samuel Salosen odotetaan tuovan rutkasti hyökkäysvoimaa. Kaudella 2016-17 mies tehtaili KeuPa-paidassa hurjat tehot 17+37 ja viime kaudella sama reilu piste per peli tahti jatkui Peliitoissa.

-          Alkukausi Heinolassa ja Lahdessa oli pettymys ja pelejä tuli vain muutama. Loppukaudesta taas homma alkoi luistaa ja sain vähän kilpeä kiillotettua. Hieno on palata Keuruulle, varsinkin kun mestaruuden puolustamisessa on sopivaa haastetta. Samalla pääsen jatkamaan opiskelujakin Jyväskylän Yliopistossa välivuoden jälkeen, sanaili KeuPan vuoden takainen pistepörssin kärki.

-          Salonen on keuruulaisille tuttu hyökkäyspään täsmäase ja syöttökone, jolta odotetaan paljon. Kaverilla on tähtäimessä liiga, joten yritetään me buustata kaverin uraa omalta osaltamme, valotti puolestaan Härkönen.

                       Samuel Salosen tuuletuksia nähdään Keuruulla jälleen ensi kaudella.