Seuraa meitä:       

Uusia pelaajasopimuksia KeuPalle


Voimahyökkääjä Valtteri Pihlajamäki "soittelee viulua" ensi kaudella KeuPa-paidassa.

KeuPa HT on julkistanut tehneensä sopimuksen viime kaudella IPK:ssa 33 ottelua pelanneen Valtteri Pihlajamäen kanssa. Vammalassa kiekkoilun aloittaneella ja Porin Ässissä kasvaneella voimahyökkääjällä on kokemusta liigastakin kolmen ottelun verran. Miestä olisi haluttu jo viime vuonna KeuPaan, mutta mies valitsi Iisalmen. Nyt tie vie vihdoin Keuruulle.

-          Viime kaudella Keuruun vieraspeleissä oli niin hurja tunnelma, että halusin tulla, jos vielä mahdollisuutta tarjotaan. Koen itseni joukkueen ja yleisön sytyttäjänä ja tuossa ympäristössä uskon voivani auttaa joukkuetta fyysisyydelläni ja antaa faneillekin aihetta lisätuuletuksiin, kertoi viime kaudella loukkaantumisten kanssa taistellut uusi KeuPa-soturi.

-          KeuPan näköinen mies on kyseessä. On asennetta ja todellinen ”polkukone”. Meillä on hyvät aavistukset kaverista, maalasi jo viimekaudella Pihlajamäkeä Keuruulle houkutellut KeuPa valmennus.

Samalla KeuPa vahvistaa solmineensa kuukauden mittaisen Try Out sopimuksen Suomen nuorisomaajoukkueissakin esiintyneen Lukko-hyökkääjän Erno Hännisen kanssa.