Seuraa meitä:       

KeuPa rohmusi pelaajia

 

Arttu Likolaa nähdään ensi kaudella KeuPa-paidassa enemmänkin.                                             Kuva: Tomi Autio

KeuPa HT julkisti kolmen hyökkääjän, yhden puolustajan ja yhden maalivahdin sopimukset. Ehkä kohahduttavimman liikkeen se teki käydessään hankinnoilla yhteistyöseuransa JYP:in pelaajavarastolla ja kiinnittäessään hyökkäysosastoonsa Arttu Likolan. Jyväskyläläisellä on vyöllään pudotuspelit mukaan lukien 54 liigaottelua pääosin JYP:issä ja viimeiset seitsemän viime keväänä SaiPassa. Likola pelasi viime kaudella myös KeuPassa 10 ottelua mukavin tehoin 3+4. Päävalmentaja Niko Härkönen oli syystäkin tyytyväinen.

-          Arttu on työteliäs ”joka paikan höylä”, joka sopii meidän suunnitelmiin erinomaisesti. Pelaa ylivoimat, alivoimat ja on 5-5 pelissä vahva. On liigakokemusta ja Mestiksessäkin JYP Akatemiassa melkein 120 ottelua ollen aina joukkueensa parhaita pistemiehiä eli kovan luokan vahvistus.

Toinen merkittävä vahvistus hyökkäysosastoon tulee, kun Kalle Saramäki liittyy myös sotureihin. Viimeiset pari kautta SaPKo:ssa kiekkoillut JYP-kasvatti pääsi Savonlinnassa maistamaan jo Mestiksen mestaruutta toissa kaudella ja tulee mielellään jahtaamaan toista mestaruutta niin KeuPalle kuin itselleenkin. Johtajuutta koppiin ja jäälle tuova taistelija on tervetullut Keuruulle.

-          SaPKossa oltiin viime kaudella samassa tilanteessa kuin KeuPa ensi kaudella eli kaikki haluavat mestarin päänahan. Tarkkana sai olla ja niistä kokemuksista voi olla hyötyä joukkueellemme nyt. Varmasti kova nippu on Keuruulle tulossa. Reissaaminen Jyväskylästä vähän mietityttää, mutta varmasti siihen tottuu, kertoili opinnäytetyötään viimeistelevä tuleva fysioterapeutti Saramäki.

Mestarijoukkueesta jatkosopimuksen saivat maalivahti Samuli Tervo ja hyökkääjä Joni Piipponen.

-          Mäntän ”suuri poika” Tervo nousi täällä viime kaudella Mestiksen maalivahtien kärkikaartiin ja taistelee tulevalla kaudella ykkösmaalivahdin paikasta tosissaan. Iso, peittävä ja nykyaikainen maalivahti, johon koko Keuruu luottaa, luonnehti päävalmentaja Niko Härkönen uutta maalivahtisopimusta.

Joni Piipposen viime kausi jäi loukkaantumisen vuoksi pahasti kesken. Mies on kuntouttanut itseään viime viikot kotiseudullaan Etelä-Suomessa ja hinku pelaamaan on jo kova.

-          Jalka alkaa olla jo kunnossa. Punttitreenejä voi jo alkaa tekemään ja jäällekin pitäisi päästä kesällä. Millään ei jaksaisi odottaa kesän yli, että päästään tositoimiin, Piipponen kommentoi.

Uutena kasvona joukkueeseen liittyy viime kaudella Suomi-Sarjassa Nokian Pyryssä erinomaisen kauden pelannut Roope Repo. Tapparan kasvatti naputti 38 ottelussa pakille kovat tehot 5+27.

-          Mies osaa myös puolustaa ja omaa loistavan luistelu- ja syöttötaidon. Suomi-Sarjan All Stars kentälliseenkin valittu pelaaja tuo meille lisää kiekollista taitoa, perusteli päävalmentaja Härkönen uutta hankintaansa.