Seuraa meitä:       

Hurja paluumuuttaja vahvistamaan KeuPaa

KeuPa HT saa raudanlujan paluumuuttajan, kun Janne Kumpulainen liittyy jälleen sotureihin   Kuva: Tapio Paappanen

Keuruulaisten hyökkäysosasto alkaa jo herättää pelon sekaista kunnioitusta, kun seura teki jatkosopimuksen viime kaudella mestaruutta juhlineen keskushyökkääjän Aleksi Luhtalammen kanssa ja julkisti Jukureissa liigaa kaksi kautta pelanneen Janne Kumpulaisen sekä JYP:in A-nuorissa kärkitehoja paukutelleen Riku Sihvosen sopimukset. Samalla varmistui RoKissa viime kaudella torjuneen Paavo Hölsän tulo Keuruulle.

Janne Kumpulainen on Keuruulla yleisön suosikki vuosien takaa. Kumpulainen oli voittamassa joukkueelle Suomi-Sarjan mestaruutta kaudella 2013-14 ja kuului sen kantaviin voimiin seuran ensimmäisellä Mestis-kaudella. Nyt kaudet liigassa ovat tehneet miehestä kovan nimen Mestis-ympyröihin.

-          Voimaa ja monipuolisuutta on tullut rutkasti lisää Savon vuosina. Viimeksi Keuruulla pystyin antamaan joukkueelle etupäässä hyökkäysvoimaa, mutta nyt käy peli joka osa-alueella. Seurassakin on menty eteenpäin myös jään ulkopuolella, niinpä on aivan mahtavaa palata ja vielä puolustamaan mestaruutta, kertoi Jyväskylästä käsin operoiva Kumpulainen.

Myös Aleksi Luhtalampi uskoo ensikaudella täyttävänsä isomman roolin joukkueessa. Erinomaisena aloittajana tunnettu Luhtalampi oli KeuPa-alivoiman ja puolustuspelin tukipilareita viime kaudella, mutta ensi kaudella mieheltä on lupa odottaa enemmän.

-          Sen eteen tehdään töitä, että myös hyökkäyspäässä on isompi rooli. Hyvin menneen kauden jälkeen on etuoikeus päästä jatkamaan menestystarinaa, tunnusti syksyllä Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta liiketalouden opinnoissaan aloitteleva Luhtalampi.

Paavo Hölsän sopimuksen myötä KeuPan maalivahtitilanne näyttää todella hyvältä. SaiPa-lähtöinen Hölsä on parilla edelliskaudella torjunut Mestiksen peräpään joukkueessa lähes 91% varmuudella ja omaa huikean kehittymispotentiaalin. Yhdessä Samuli Tervon kanssa he muodostavat yhden sarjan kovimmista maalivahtikaksikoista.

-          Olemme saaneet haluamiamme pelaajia kiinnitettyä joukkueeseen ja joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Muutama tärkeä nimi vielä puuttuu, mutta ensi viikolla pystymme kertomaan lisää, kommentoi KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen tyytyväisenä sopimusuutisia.