Seuraa meitä:       

Mestaruuden takuumiehille jatkosopimuksia

Waltteri Lehtonen nähdään KeuPa-paidassa ensi kaudellakin                                                                                                               Kuva: Tomi Autio                                                                    

KeuPa jatkaa kovien pelaajasopimusten julkistamista. Nyt seura vahvisti pari odotetuinta sopimusta, kun se kertoi Waltteri Lehtosen ja Jere Heleniuksen jatkavan joukkueessa. Lehtonen oli alkukaudesta KeuPan kapteeni ja yksi tärkeimmistä pelaajista lyömään alkutahdit mestaruuskaudelle. Loukkaantuminen tuli kuvaan pahaan aikaan runkosarjan jälkipuoliskolla, mutta monipuolinen sentteri palasi vielä finaaleihin sinetöimään joukkueelleen mestaruuden. Henkilökohtaisesti Waltterilla jäi nälkää ja jatkaminen kirjaimellisesti kotikaukalossa on miehen mieleen.

-          Poltetta pelaamaan todellakin jäi. Vaikka mestaruus tietysti lämmitti, tuli käytännössä missattua puolet runkosarjasta ja melkein koko Play Offit. Kehittymisen kannalta pelaamisesta nauttiminen on tärkeintä ja Keuruulla se vaan onnistuu parhaiten. Jos vielä meidän yleisölle ja uskomattoman hienoille faneille saataisiin niitä katsomo-olosuhteita kehitettyä, niin paketti alkaisi olla valmis, toivoi viime kaudella omakohtaisesti Keuruun ”iglun” arktisuuden katsomostakin kokenut Lehtonen.

Jere Helenius, 22, takoi viime kaudella 44 ottelussa 29 pistettä ja nousi varsinkin loppukaudesta yhdeksi joukkueen luottohyökkääjistä. Helenius omaa ison potentiaalin ja pelaajalta on lupa odottaa vieläkin parempaa tekemistä kaukalossa myös tulevalla kaudella. Viime kauden mestarijoukkueella on nyt koossa neljäntoista kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin sopimukset. Lisää uutisia pelaajarintamalta odotetaan jo lähipäivinä.