Seuraa meitä:       

Sentteriosastolle toivottu nimi

"Syöttökone" Jesse Pelamo johtaa KeuPa HT:n hyökkäystä myös ensi kaudella                                                          Kuva: Tomi Autio


KeuPa HT vahvisti viime kauden ykkössentterinsä Jesse Pelamon jatkosopimuksen vuodeksi eteenpäin. Pelamo johti mestaruuskaudella koko Mestiksen pelottavinta hyökkäyskolmikkoa ja oli KeuPan ylivoimapelin yksi pääkapellimestareista. Millimetrin tarkoista syötöistään tunnetulle Pelamolle tuleva kausi on jo kolmas KeuPa-paidassa.

-          Pelamon jatkaminen joukkueessa on loistava juttu. Kaveri on mennyt täällä eteenpäin hurjasti ja nyt edessä on se viimeinen steppi ennen liigaa, kommentoi KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen uutista.

Kun joukkueen hyökkäysosasto näyttää jo lähes valmiilta, KeuPa kaappasi joukkueeseensa myös erittäin lupaavan puolustajan Paavo Tynin. Vasta puolitoista kautta sitten hyökkääjästä puolustajaksi siirtynyt HPK:n kasvatti kantoi viime kauden rinnassaan kapteenin merkkiä ja ehti kauden päätteeksi tulla valituksi A-nuorten SM-liigan kakkos All Stars – miehistöön. Tyni tuonee luisteluvoimaisena lisää monipuolisuutta KeuPan takalinjoille.

Nyt KeuPalla on kasassa jo 18 sopimusta, joten joukkue on enää viimeisiä viilauksia vaille.