Seuraa meitä:       

"Iglussa" jotain aivan muuta!

Kuten valitettavasti monet tietävät, joku rikkoi sovinnaisuuden rajoja ja murtautui luvatta viime kauden finaalipelien aikaan niin Keuruun Jäähalliin kuin KeuPa HT:n toimistoonkin. Seura menetti merkittävän summan vaivalla keräämiään varoja voroille. Nyt seuraa vastaisku!

KeuPa HT aikoo rikkoa rajoja ja murtaa ennakkoluuloja tarjoamalla
unohtumattoman kulttuurielämyksen Keuruulla perjantaina 6.7.2018 klo 19. Jäähallissamme on tunnetusti arktisen tiivis tunnelma talvisin, mutta nyt on luvassa "jotain aivan muuta"!

Semmarit eli Seminaarinmäen Mieslaulajat ovat olleet pitkään kautta Suomen, ja nykyisin jo kautta maailman, rakastettu showkuoro. Kerta toisensa jälkeen se vie kuulijansa uskaliaille ja yllättäville musiikin elämysmatkoille. Semmarit yhdistellee suosittuja populaarimusiikin teemoja vähemmän tunnettuihin musiikkilajeihin niin perinteisen kuorolaulun kuin musiikkiteatterinkin keinoin. Tämä esitys ei jätä ketään kylmäksi, ei edes Keuruun kuuluisassa "iglussa".

Katso tutustumisvideo tästä.

Rikkoutuuko yleisöennätys, kun Semmarit valtaavat Keuruun Jäähallin? Kuva: Pekka Keränen

Parhaat istumapaikat tulevat olemaan lavan edessä permannolla (kaukalossa), mutta myös nouseva kiekkokatsomomme takaa erinomaisen näkyvyyden esiintymislavalle.

Ovet aukeavat 2 tuntia ennen tilaisuuden alkua ja illanviettoa voi jatkaa hallilla Semmareiden Shown jälkeenkin aina puolille öin saakka. Hallin kioskit ja anniskelualueet (K-18) palvelevat koko tapahtuman ajan. VIP-lipun hankkineille ruokatarjoilu ennen esitystä ja nimellä varatut katselupaikat aivan lavan edestä sekä kahvitarjoilu väliajalla.

Liput ovat myynnissä maanantaista 11.6. alkaen lippu.fi sekä KeuPa HT:n fanikaupassa. 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt yritys- ja ryhmävarauksille KeuPa HT:n toimistolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 550 4830.

 

Lippujen hinnat:

Aikuiset ovelta/netistä 24€/22,50€ 
Ennakkoon KeuPan fanikaupasta 20€

Lapset (alle 14v.) ovelta/netistä 17€/15,50€
Ennakkoon KeuPan fanikaupasta 14€

VIP-liput 50€ (istumapaikat lavan edestä)
VIP-lipun lunastaneille "kesäinen salaattipöytä)  klo 17 alkaen jäähallin 2. kerroksen ravintolassa

- Kana-caesarsalaatti, savulohi-caesarsalaatti, patonkia ja vesi

 

Huom! Lippu.fi lisää toimituskulut lipun hintaan.