Seuraa meitä:

KeuPa nimesi kapteenistonsa ja harjoitteli voiton savolaisista

Juuri nimetty kapteenisto Samuel Salonen (A), Waltteri Lehtonen (C), Mikko Lahtinen (A) ja Janne Kumpulainen (A) johdatti soturit kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun voitokkaasti. Virkaveljet Iisalmesta saivat huomata, että Keuruulla on tehty kesällä muutakin kuin otettu aurinkoa. KeuPa karkasi toisen erän kolmella maalillaan tavoittamattomiin ja kirjautti loppulukemiksi 5-1. (Kuva:Tomi Heiskanen)

Ottelun alussa peli pyöri pääsääntöisesti savolaispäädyssä. Vaikka kotijoukkue pääsi alussa kahteenkin otteeseen ylivoimalle, maalia saatiin silti odotella lähes vartti. Kunnian tuosta sai joukkueen tulokaspuolustaja Roope Repo. IPK oli päästä peliin mukaan, kun Riku Sihvonen ja Aleksi Luhtalampi istuivat vuoron perään kakkoset aivan erän lopussa. KeuPa-alivoima ja Samuli Tervo maalin suulla eivät kuitenkaan olleet yllätettävissä.

Toisessa erässä Jani Siekkinen, Samuel Salonen ja Sebastian Kauppila iskivät maalin mieheen, eikä IPK tästä enää toipunut. Kolmannessa erässä ei sitten enää ihmeitä nähty ja mitä pidemmälle erä eteni, sitä enemmän molemmat joukkueet odottelivat jo pukukoppiin pääsyä. Lopun pelailun seurauksena kumpikin maalasi vielä kertaalleen. Samuli Tervo joutui IPK:n Riku Korhosen yllättämäksi vain puolitoista minuuttia ennen päätöstä ja Justus Mikkonen kuittasi erän alkupuolen epäonnistuneen rankkarinsa niittaamalla loppulukemat vain 10 sekuntia ennen loppusummeria. Näin jokaiselle KeuPa maalille löytyi lupaavasti eri tekijä.

Harjoitusottelut jatkuvat heti ensi lauantaina 25.8., kun KeuPa HT kohtaa Mäntässä viime kevään puolivälierävastustajansa LeKin. Ottelu on osa Mäntän Kiekkopoikien 50-vuotisjuhlatapahtumaa. Ohjelmaa Mäntän hallissa on jo aamukymmenestä saakka sisältäen yleisöluistelua, entisten ja nykyisten KiePo-pelaajien ottelun ja huipentuu klo 17 Mestis-joukkueiden kamppailuun. Lippuja ennakkoon voi kysellä myös KeuPan fanikaupasta.