Seuraa meitä:       

Vierailulle Hakametsään

Ei maksanut perjantai-iltana KeuPa kalavelkojaan Kiekko-Vantaalle vaan hävisi kotikaukalossaan 0-2. Lauantaina on päivä uusi ja karavaani kulkee Tampereelle uuden Mestis-tuttavuuden KooVeen vieraaksi Hakametsän jäähalliin. Suomi-sarja -vuosilta KooVee on tuttu vastustaja, mutta Mestiksessä joukkueet eivät ole vielä kohdanneet. KooVeen kokoonpanosta löytyy myös yksi KeuPa-kasvatti, nimittäin puolustaja Joni Mäkelä. Joni on edustanut KeuPaa myös Mestiksessä, niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin.

KooVee on aloittanut kautensa varsin positiivisesti ennakko-odotuksiin nähden ja on onnistunut saalistamaan muutaman voitonkin. Tosin kuluvan viikon otteluista heillä on alla tappiot, niin Hermeksestä kuin RoKista. Näin ollen joukkueet lähtevät tappiot niskassaan taisteluun sarjapisteistä. KeuPalla hankaluuksia tuottaa erityisesti maalinteko, johon täytyy löytää lääkkeitä mikäli tuliaisia Keuruulle halutaan.

Joukkueen perässä Tampereelle matkaa toinen bussi täynnä KeuPa-faneja. Ottelu näyttääkin auttaako fanilauma katsomossa KeuPaa aukaisemaan maalihanat vai jatkuuko sama tehottomuus vielä lauantainakin. Mikäli vielä pohdit lähtöäsi fanibussiin, niin vielä ehtii ilmoittautua Fanclubille ja liittyä KeuPa-fanien iloisen äänekkääseen joukkoon lauantaiehtooksi. Keuruulle jäädessäsi voit seurata ottelua Bistro Otossa.

KooVee - KeuPa HT 13.10.2018 Klo 17.00 Hakametsä