Seuraa meitä:       

Kokkolasta keskiviikkovieraita

Keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin Mestis-kiekon osalta Keuruun jäähallissa, kun kotijoukkueen saapuu haastamaan Kokkolan Hermes. Kohtaaminen joukkueiden välillä on ensimmäinen tällä kaudella. Hermes on aloittanut kautensa varsin pirteästi ja majaileekin sarjataulukossa toisena. Molemmilla joukkueilla on voitot alla edellisistä otteluistaan, Hermeksellä Kiekko-Vantaasta ja KeuPalla KooVeesta.

Kokkolalaisilla maalinteko on sujunut erittäin hyvin alkukaudella, 31maalia seitsemään peliin kertoo tuhoisasta hyökkäyskalustosta. Kun verrataan KeuPan 12tehtyyn maaliin, on Hermes ollut äärimmäisen tehokas maalinteossaan. On selvää, että KeuPan tulee pystyä pitämään Hermes parhailta maalipaikoilta pois ja samaan aikaan pitäisi löytää keinot, kuinka yllättää vastustajan puolustus.

Keuruulta Kokkolaan siirtyneellä Joonas Niemelällä on peli kulkenut vähintäänkin yhtä hyvin kuin koko Hermeksen joukkueella. Joonas löytyy pistepörssistä toiselta sijalta heti joukkuekaverinsa Samu Markkulan takaa. Hermeksellä on iso nippu taitavia yksilöitä, joiden kanssa tulee olla varuillaan tai muuten keuruulaisyleisö saa nauttia vierasjoukkueen juhlista. Mielenkiintoista on nähdä myöskin KeuPan uuden puolustajan Miska Kukkosen otteet kotijoukkueen alakerrassa. Tervetuloa!

 

KeuPa HT – Hermes 17.10.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli