Seuraa meitä:       

Onko KeuPasta pässien kesyttäjäksi?

Mestisviikko huipentuu KeuPan osalta lauantaina kotikaukalossa, kun vastaan asettuu SaPKo Savonlinnasta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen on Suomen Cupin puolivälieristä, joista KeuPa raivasi tiensä jatkoon. Lauantaina kaukalossa on vastakkain kaksi Mestiksen ehkä suurinta ennakkosuosikkia ja kahden edellisen kauden mestarit, joten voidaan odottaa tasokasta kiekkoiltaa.

SaPKon viikko on sujunut erinomaisesti, pässipaidat ovat voittaneet viikon molemmat kamppailunsa varsinaisella peliajalla. Keskiviikkona kotihallissaan SaPKo voitti Heinolan Peliitat 1-0 ja perjantaina Kokkolassa Hermeksen 2-7. Näin ollen savonllinalaiset löytyvätkin sarjataulukosta sijalta neljä. 

KeuPa otti keskiviikkona riemastuttavan voiton Hermeksestä kotiyleisön edessä numeroin 4-2. KeuPa sai ottelun loppupuoliskolla peliinsä kaivattua menoa ja meininkiä, mikä ilahdutti kotiyleisönkin ylälehtereillä KeuPa-faneja. Mikäli samanlainen ote peliin jatkuu lauantainakin, tulee SaPKon puolustukselle kiire useaan otteeseen. Energiaa KeuPalla pitäisi riittää varsin hyvin, sillä lauantainen ottelu on viikon toinen ja välipäivät on voitu käyttää harjoitteluun.

Tervetuloa jännittämään, kumpi mestareista pääsee nostamaan kädet Keuruun jäähallin kattoon voiton merkiksi! 

 

KeuPa HT – SaPKo 20.10.2018 Klo 17.00 Keuruun jäähalli