Seuraa meitä:       

Kolmen pelin viikon aloitus Turussa

Keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin voittoisan edellisviikon jälkeen. Lauantainen ottelu SaPKoa vastaan oli ehkä kauden tähän mennessä parasta KeuPa-kiekkoa, joten lähtökohdat ovat positiiviset ottelun alla. Peli Turun Marli Areenalla saattaa nostaa muistoja viime kevään juhlista, mutta pelin alettua muistelot tulee jättää sivuun ja keskittyä ainoastaan kamppailuun sarjapisteistä. 

TuTon kokoonpano on muuttunut merkittävästi viime kaudesta. Muun muassa Aki Keinänen, Anssi Virkki ja Kalle Valtola on poistunut joukkueen vahvuudesta. Tilalle on tosin saatu mielenkiintoisia ja nimekkeitä vahvistuksia, kuten Lassi Kokkala tai Matt Nickerson. Erityisesti Nickerson on herättänyt maailmanlaajuista huomiota erinäisillä tempauksillaan, kuten tappeluilla ja katsojan lyömisellä. Parhaimmillaan Nickerson avuksi myös pelitapahtumissa erityisesti puolustuspäässä, onkin mielenkiintoista nähdä keskittyykö hän pelaamaan vai ”hämmentämään”.

KeuPalla on edessään varsinainen ”härkäviikko”, kun perjantaina kohdataan Imatralla Ketterä ja lauantaina Keuruulla IPK. Viikko tuntuu varmasti äärimmäisen paljon kevyemmältä, kun kotimatkalle pääsee sarjapisteet mukana. Tule siis kannustamaan soturit voittoon Bistro Oton sohville yhdessä muiden KeuPa-fanien kanssa!

 

TuTo – KeuPa HT 24.10.2018 klo 18.30 Turussa