Seuraa meitä:       

Härkäviikko jatkuu - Perjantaina Imatralle

KeuPan härkäviikko jatkuu perjantai-iltana Imatralla Ketterän vieraana. Bussissa istuminen tulee kuluvalla viikolla tutuksi, kun keskiviikkoiselta Turun reissulta tuli harmittava 3-2 tappio. TuToa vastaan KeuPa hallitsi kenttätapahtumia, mutta turkulaiset olivat tehokkaampia maalipaikoissaan ja viimehetken maalillaan lunastivat kolme sarjapistettä itselleen.

Myös Ketterällä on alla vierastappio keskiviikon ottelukierrokselta, kun he kävivät häviämässä Lekille numeroin 6-3. Ketterä löytyy sarjataulukon sijalta kahdeksan, kun KeuPa on pykälää ylempänä seitsemännellä sijalla. Molemmilla joukkueilla on varmasti tavoite olla sarjataulukossa nykyistä korkeammalla, joten kamppailu pisteistä on armotonta. KeuPa-kapteeni Waltteri Lehtonen sanoi keskiviikon pelin jälkeen, ettei KeuPa onnistunut vielä pelaamaan ehjää 60 minuuttia. Sitä keuruulaisten tulee lähteä tavoittelemaan myös Imatralla, on oltava alusta loppuun niin sanotusti ytimessä.

Ottelu Ketterää vastaan on hyvää valmistautumista myös tulevaa Suomen cupin finaalia varten, jolloin joukkueet kohtaavat seuraavan kerran. KeuPan valmennuksella onkin mahdollisuus tutustua Ketterän pelitapaan ja löytää heikkoja kohtia, joihin iskeä Hartwall Areenalla pelattavassa finaalissa. Perjantaina iltana joukkueella keskittymisen täytyy olla ainoastaa hetkessä tai muuten pisteet tulevat jäämään ainoastaan haaveeksi. Keuruulaisfanit pääsevät seuraamaan ottelua jälleen Bistro Oton valkokankaalta!

Ketterä – KeuPa HT 26.10.2018 Klo 18.30 Imatralla